Yolentha ram – Yoga en Pilates, Detox coach

 

Yolentha maakte kennis met yoga en pilates tijdens haar studententijd in Amsterdam waar ze Sport, Management en Ondernemen studeerde. Sporten zat er bij Yolentha al vroeg in, als jonge meid en Friezin schaatste ze fanatiek in Heerenveen waar ze ook schaatsles heeft gegeven.

Door zelf altijd fanatiek te sporten, ontstond er een fascinatie voor het menselijk lichaam en interesse voor een gezonde leefstijl en goede manier van bewegen welke past bij het lichaam. Dit alles vond ze eerst in yoga en later ook in pilates.

Persoonlijke aandacht, technische know-how, nuchterheid en ook zeker een vleugje humor kun je verwachten in haar lessen. In haar lessen is alle ruimte om volledig jezelf te mogen zijn en te bewegen vanuit de mogelijkheden die jouw lichaam jou bieden.

Met haar sterke persoonlijkheid geeft ze les vanuit haar kracht en vanuit het hart. Ze nodigt deelnemers uit om dicht bij zichzelf te blijven, grenzen te herkennen en te accepteren, te ademen en te genieten. Uit het hoofd, naar de adem, naar het hart. Één met je lijf.