Yolentha
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
17361
page-template-default,page,page-id-17361,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Yolentha

Yolentha maakte kennis met yoga en pilates tijdens haar studententijd in Amsterdam waar ze Sport, Management en Ondernemen studeerde. Sporten zat er bij Yolentha al vroeg in, als jonge meid en Friezin schaatste ze fanatiek in Heerenveen waar ze ook schaatsles heeft gegeven.

Door zelf altijd fanatiek te sporten, ontstond er een fascinatie voor het menselijk lichaam en interesse voor een gezonde leefstijl en goede manier van bewegen welke past bij het lichaam. Dit alles vond ze eerst in yoga en later ook in pilates.

Persoonlijke aandacht, technische know-how, nuchterheid en ook zeker een vleugje humor kun je verwachten in haar lessen. In haar lessen is alle ruimte om volledig jezelf te mogen zijn en te bewegen vanuit de mogelijkheden die jouw lichaam jou bieden.

Met haar sterke persoonlijkheid geeft ze les vanuit haar kracht en vanuit het hart. Ze nodigt deelnemers uit om dicht bij zichzelf te blijven, grenzen te herkennen en te accepteren, te ademen en te genieten. Uit het hoofd, naar de adem, naar het hart. Één met je lijf.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren