Indra

Pilates & yoga expert

Vanaf jonge leeftijd gefascineerd door lichaamsbeweging door dans en krachtsport, ontdekte ik later Pilates voor lichaamsbewustzijn. Na mijn Pilates kwalificatie op 20-jarige leeftijd, verdiepte ik me verder in lesgeven via Debbie Jenner en behaalde mijn Yoga TT met een focus op Hatha Yoga. Mijn lessen zijn technisch, verbinden adem met beweging, en bevorderen flexibiliteit en kracht. Mijn motto is dat aanwezigheid belangrijker is dan uiterlijk.

Indra’s expertise

Eigenlijk alles wat met het lichaam te maken heeft vind ik boeiend en interessant. 

Mijn pilates en yoga lessen zijn technisch en precies. Ik verbind de adem met de beweging en mijn lessen maken je een flexibel en sterk individu. 

Mijn motto; “het maakt niet uit hoe je eruit ziet, het gaat erom dat je er bent”

Benieuwd wanneer je de groepslessen kunt volgen?

Meer over Indra

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd over de beweging van lichaam. In die tijd danste ik veel en deed aan krachtsport. Pas later werd ik mij steeds meer bewust van “lichaamsbesef’ / “body awareness” waardoor Pilates op mijn pad kwam. 

Op 20 jarige leeftijd heb ik mijn Pilates kwalificatie gehaald, maar deed er toen nog niet zoveel mee. Pas jaren later kreeg ik de ambitie om les te gaan geven en deed bij Debbie Jenner alle opleidingen die er waren. 

In die tijd heb ik ook mijn Yoga TT gehaald met specialisatie in Hatha Yoga. 

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem