Pilates mat & reformer

Pilates lessen bij Studio 44 in Haarlem

Bij Studio 44 brengen we pilates naar een persoonlijker niveau met onze mat- en reformerlessen. Onze sessies, ontworpen om je kracht, flexibiliteit en balans te verbeteren, bieden een unieke blend van uitdaging en ontspanning. Ontdek hoe onze toegewijde instructeurs je kunnen helpen je fysieke en mentale welzijn te transformeren, allemaal in een ondersteunende en inspirerende omgeving.

Pilates reformer

De apparaten werken op spieruithoudingsvermogen, coördinatie, stabiliteit, tonus en flexibiliteit. De veren op het toestel geven steun en weerstand. 

Pilates mat

Pilates mat focust op het gebruik van bekkenbodem- en buikspieren voor stabilisatie van bekken en rug. Het bevordert een betere houding en verbetert coördinatie, controle, en stabiliteit van het lichaam.

Power pilates

Get ready to power up with our intense and upbeat Power Pilates class! It’s a 60 minutes of dynamic mat workout that’ll have you feeling the burn in all the right places.

Prenatal pilates

Pilates mat focust op het gebruik van bekkenbodem- en buikspieren voor stabilisatie van bekken en rug. Het bevordert een betere houding en verbetert coördinatie, controle, en stabiliteit van het lichaam.

60+ pilates

De pilates oefeningen worden aangepast aan het niveau van de groep en aan de specifieke mogelijkheden van de individu. 

Beach pilates

Elke zomer gaan we naar het stand en doen we Pilates in het zand met uitzicht op zee. Het is verrukkelijk om zo je dag te beginnen. Het strand is nog heel rustig en het zand tussen je tenen geeft je een vakantiegevoel.

Het lesrooster

Proeflessen, strippenkaarten of de abonnementen voor de groepslessen kun je eenvoudig boeken via het boekingssysteem of het rooster.

De tarieven

1. Regular small group classes

Reguliere groepslessen voor diverse yoga, barre en pilates lessen.

 

2. Pilates reformer classes

Voor de speciale pilates reformer groepslessen.

 

Studio 44 recensies

"Een hele fijne sfeervolle plek met bevlogen mensen. Tijd voor sport en gezelligheid. Een fijne combi!"

Lisette de vries

"Hele fijne studio voor yoga, pilates en barre workouts. Zoek je in Haarlem naar een studio met pilates reformers dan is dit 'the place to be'!"

Barbara klooster - kroon

 

"Fantastische studio met een divers aanbod aan Pilates- en yogalessen! Ik heb meerdere lessen gevolgd op verschillende dagen/tijden en alle instructeurs zijn technisch sterk, oprecht geïnteresseerd in hun studenten, vriendelijk en super gastvrij."

sally alayarian

 

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 27109431 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem