Yin yoga

Bij Studio 44 in Haarlem

Yin Yoga is voor iedereen toegankelijk. Het daagt je uit om in lastige situaties toch te kunnen ontspannen. Indien een pose een beetje ongemakkelijk voelt kan je vaak door de juiste ontspanning de pose vergemakkelijken.

The group classes

Yin yogalessen zijn deel van de reguliere lessen / regular classes.

De lessen worden gegeven op woensdag 20:30 en zondag 10:15. 

Proeflessen, strippenkaarten of de abonnementen voor de groepslessen kun je eenvoudig boeken via het boekingssysteem of het rooster.

Meer over de yin yogalessen

Yin Yoga is een langzame vorm van yoga. De asana’s, de poses, worden langer vastgehouden (3-10 minuten) zodat het bindweefsel de tijd krijgt om te ontspannen. Bindweefsel is het weefsel in ons lichaam dat alles met elkaar verbindt, ondersteunt en ook beschermt.

Indien er langdurige mentale spanning is geweest of een lichamelijke blessure, verandert het bindweefsel. Het wordt stugger en stijver. Door hier met de Yin Yoga opnieuw rek op aan te brengen kan het weefsel hydrateren waardoor spanning wordt losgelaten en het weefsel weer soepel wordt. 

Het lesrooster

De tarieven

1. Regular small group classes

Reguliere groepslessen voor diverse yoga, barre en pilates lessen.

 

2. Pilates reformer classes

Voor de speciale pilates reformer groepslessen.

 

Studio 44 recensies

"Een hele fijne sfeervolle plek met bevlogen mensen. Tijd voor sport en gezelligheid. Een fijne combi!"

Lisette de vries

"Hele fijne studio voor yoga, pilates en barre workouts. Zoek je in Haarlem naar een studio met pilates reformers dan is dit 'the place to be'!"

Barbara klooster - kroon

 

"Fantastische studio met een divers aanbod aan Pilates- en yogalessen! Ik heb meerdere lessen gevolgd op verschillende dagen/tijden en alle instructeurs zijn technisch sterk, oprecht geïnteresseerd in hun studenten, vriendelijk en super gastvrij."

sally alayarian

 

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem