Suzan

Brainspotting Practioner & EFT Coach

Suzan, gespecialiseerd in Brainspotting, EFT en kunsttherapie, richt zich op mentaal en emotioneel herstel voor een authentiek leven. Ze onderzoekt vragen over identiteit, connectie en expressie, gebruikmakend van diverse therapievormen om zelfbewustzijn en relaties te verdiepen. Suzan combineert professionele expertise met persoonlijke ontwikkeling en creativiteit, gericht op praktische en diepgaande begeleiding.

 

Brainspotting & EFT sessions

Brainspotting

Brainspotting is een combinatie van EMDR en diepgaande meditatietechnieken. Deze unieke therapeutische aanpak maakt gebruik van oogbewegingen om diepere emotionele lagen te verkennen en te verwerken, met duidelijke parallellen met EMDR. Brainspotting richt zich  specifiek op zoeken naar van oogposities in relatie tot emotionele blokkades in de hersenen en in het lichaam. Daarnaast induceert Brainspotting een meditatieve staat bij mensen en geeft het een gestructureerde aanpak om specifieke transcedente hersengolven te bereiken. 

Als Brainspotting Practitioner onderzoek ik samen met mijn klanten hoe we verloren of verborgen delen van henzelf, diep verscholen in het onderbewuste, kunnen terugvinden. Samen verbinden we deze delen met andere aspecten van henzelf en geven we ze een betekenisvolle plek in hun dagelijks leven. 

Emotionally Focused Therapy (EFT)

Ik werk ook als EFT-therapeut i.o., waarbij de focus ligt op wederzijds vertrouwen, veiligheid en verdieping – essentiële bouwstenen voor elke gezonde relatie. Als EFT-therapeut begeleid ik individuen bij het verkennen en begrijpen van hun emoties, om zo de basis te leggen voor liefdevolle en duurzame relaties.

Kunsttherapie

Daarnaast ben ik bezig met de ontwikkeling van kunsttherapie. Deze vorm van therapie gebruikt kunst en expressie als middel om de ontdekkingen en inzichten die tijdens de sessies zijn opgedaan een plek te geven en te eren. Samen onderzoeken we creatieve manieren om zelfexpressie te bevorderen en helende processen te stimuleren.

Contact opnemen voor Brainspotting, EFT of kunsttherapie sessions?

Suzan Akopian – Onder De Eikenboom
onderdeeikenboom@gmail.com
06-14048861

Tarieven

(Intake) Consult (+/- 60 minuten): €75,00
Vervolgconsult (+/- 60 minuten): €99,00
5 sessie van (+/- 60 minuten): €450,00
Kort consult (30 minuten): €65,00

 

Meer over Suzan

Mijn naam is Suzan en ik ben een Brainspotting Practitioner die tevens gespecialiseerd is in het bieden van begeleiding op het gebied van Emotionally Focused Therapy (EFT) en kunsttherapie. Mijn streven is het herstel van balans op zowel mentaal als emotioneel niveau, met als doel een leven dat echt van jou is, gebaseerd op jouw waarden, normen en dromen.

Bij het begeleiden van mijn klanten probeer ik samen met hen drie essentiële vragen te onderzoeken: Wie ben ik, hoe maak ik op een liefdevolle manier contact met de buitenwereld en hoe breng ik mijn binnenwereld tot uiting in de wereld? Ik gebruik hiervoor drie verschillende therapievormen: brainspotting, EFT & kunsttherapie

Naast mijn werkzaamheden als coach, werk ik ook als freelance projectleider en algemeen zakelijk leider in de cultuursector, het sociale domein en migratierecht. Door deze combinatie van rollen heb ik een schat aan levens- en werkervaring opgebouwd, waardoor ik altijd met empathie de wereld en mijn klanten begeleid en adviseer. In mijn sessies streef ik niet alleen naar diepgaande gesprekken, maar ook naar het vinden van praktische antwoorden die direct in jouw leven kunnen worden toegepast. Mijn doel is om de impact van de therapie te laten voortleven in jouw dagelijkse ervaringen.

 

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem