Zita

Critical alignment therapy & Energy readings

Zita Klein-Sips is een Energy Reader die door middel van aura- en chakralezingen inzicht biedt in jouw energetische staat. Daarnaast is ze een Critical Alignment therapeut (CAT) om lichamelijke en stressgerelateerde klachten te behandelen, gericht op het herstellen van bewegingspatronen voor een mobieler, stabieler en vitaler lichaam en geest. De therapie omvat een persoonlijke aanpak met speciale tools, gericht op activering van het zelfgenezend vermogen.

Critical alignment therapie & Energy readings

Critical alignment therapie & yoga

In Critical Alignment Therapie werken we aan het herstel van de beweeglijkheid, stabiliteit, coördinatie en kracht van het lichaam en is geschikt voor mensen met diverse klachten: lichamelijke klachten (aan rug, nek, schouders, hernia en ook armen en benen) en ook stressgerelateerde klachten (hyperventilatie, burnout) of preventief als houdingscorrectie.

Dit kan in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers of individueel als privéles.

Energy Readings

Een energy reading geeft inzicht in je leven op energetisch niveau. Je wordt bewust van de dingen die spelen en bevestigd in wat je vaak al op een onbewust niveau wist.

Tijdens een energy reading wordt jouw energie ‘gelezen’. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de indeling van het energielichaam in aura en chakras. Het energetisch lichaam is opgebouwd uit chakras, knooppunten waar energie samenkomt. In het lichaam onderscheiden we 7 hoofdchakra’s. Ieder chakra is verbonden met bepaalde onderwerpen en gebieden. Het lichaam wordt omgeven door de aura.

Als reader maak ik verbinding met jouw energie, waarbij ik benoem wat elke chakra symboliseert en wat ik zie bij jouw chakra’s en wat dit mogelijk betekent: welke ontwikkelingen er actueel zijn. Dit kan zijn in de vorm van beelden, kleuren, landschappen, herinneringen, bewegingen. Hoe de energie zich laat zien is altijd verschillend. De reading is een momentopname in die zin dat beschreven wordt hoe de energie zich op dat moment laat zien en ook hoe deze ontstaan zijn. Wat er nu voor jou speelt op de verschillende vlakken in je leven. In de Reading kan ook gekeken worden naar specifieke vragen

Meer over Critical Alignment Therapie & Yoga

De wervelkolom is bij Critical Alignment het uitgangspunt. Lichamelijke klachten ontstaan vaak geleidelijk doordat de stand van het lichaam uit balans is geraakt. Het lichaam past zich aan en er ontstaan bewegingspatronen die de onbalans in stand houden en verergeren, waardoor schuin normaal voelt en recht krom. Vaak worden klachten erger op het moment dat een situatie intensiveert, bijvoorbeeld doordat een beweging opeens vaak herhaald wordt of wanneer stress toeneemt/ontstaat. Het lichaam beweegt niet meer soepel en doet pijn en verstoort de dagelijkse bezigheden. Dit kan ook een weerslag op het gevoelsleven hebben.

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 27109431 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem