Kundalini yoga

Bij Studio 44 in Haarlem

Ontdek de transformerende kracht van Kundalini yoga en breng harmonie in lichaam en
geest. Dit is een yogales die verder gaat dan fysieke oefeningen. Het stimuleert ook je spirituele groei. Kundalini yoga is een prachtige reis van zelfontdekking en laat je meeslepen door de harmonie die het brengt in je hele wezen.

The Kundalini Yoga classes

Kundalini yoga is deel van de reguliere lessen / regular classes.

De voordelen van de Kundalini yogalessen:

  • Versterk jouw zenuwstelsel en endocrien systeem: Kundalini yoga omvat dynamische bewegingen en houdingen die gericht zijn op het versterken van het zenuwstelsel en in balans brengen van je endocriene systeem. Dit helpt bij het verminderen van stress en het verbeteren van je algehele welzijn.
  • Verdiep jouw spirituele connectie: Kundalini yoga richt zich op het ontwaken van de slapende spirituele energie in jouw lichaam. Door middel van specifieke ademhalingstechnieken, meditaties en mantra’s, kun je een diepere verbinding met jezelf en het universum ervaren.
  • Boost jouw energie: Voel je je soms uitgeput na een drukke dag? Kundalini yoga staat bekend om het verhogen van je energieniveau en vitaliteit. Het kan je helpen om je fitter en energieker te voelen, zowel fysiek als mentaal.
  • Emotionele balans: Kundalini yoga helpt je om blokkades in je emoties los te laten en je innerlijke balans te herstellen. Het kan je helpen om stress en angst te verminderen en een positievere kijk op het leven te ontwikkelen.

Het lesrooster

Proeflessen, strippenkaarten of de abonnementen voor de groepslessen kun je eenvoudig boeken via het boekingssysteem of het rooster.

De tarieven

1. Regular small group classes

Reguliere groepslessen voor diverse yoga, barre en pilates lessen.

 

2. Pilates reformer classes

Voor de speciale pilates reformer groepslessen.

 

Studio 44 recensies

"Een hele fijne sfeervolle plek met bevlogen mensen. Tijd voor sport en gezelligheid. Een fijne combi!"

Lisette de vries

"Hele fijne studio voor yoga, pilates en barre workouts. Zoek je in Haarlem naar een studio met pilates reformers dan is dit 'the place to be'!"

Barbara klooster - kroon

 

"Fantastische studio met een divers aanbod aan Pilates- en yogalessen! Ik heb meerdere lessen gevolgd op verschillende dagen/tijden en alle instructeurs zijn technisch sterk, oprecht geïnteresseerd in hun studenten, vriendelijk en super gastvrij."

sally alayarian

 

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem