Amber

Barre & Dance instructor

Amber, met een achtergrond in klassiek ballet en jazz-musical dans, maakte in 2012 de overstap van danseres naar BarreConcept docent en ondernemer in Amsterdam. Ze is pionier in Barre in Nederland, heeft haar bedrijf uitgebreid met meerdere studio’s en biedt diverse trainingen aan. Amber blijft zich ontwikkelen met aanvullende opleidingen in yoga, voeding, en ContaKids. Ze is toegewijd aan persoonlijke aandacht in haar lessen, gericht op het bevorderen van een fit danserslichaam en positief lichaamsbewustzijn.

Barre & Dance

Amber biedt lessen voor alle niveaus, zowel groepslessen als privé. Zij is een ervaren en getalenteerde lerares. Ze daagt haar leerlingen op een energieke manier uit om positief met hun lichaam aan het werk te gaan. Persoonlijke aandacht vindt zij erg belangrijk, met als doel iedereen een fit dansers lichaam en een goed gevoel te geven.

Benieuwd wanneer je haar lessen kunt volgen?

Meer over Amber

Amber heeft een geschoolde achtergrond in klassiek ballet. Ze begon als 10-jarig meisje haar opleiding aan de Nationale Balletacademie in Amsterdam. Ze vervolgde haar dans studies en behaalde haar bachelor Jazz-Musical Dans in 2007. Sindsdien is zij onderdeel van verschillende musicals en dansvoorstellingen. 

In 2012 maakt Amber een carrièreswitch van uitvoerend danseres naar docent. In Londen volgde ze een studie voor BarreConcept docent. In 2013 begon ze haar bedrijf BarreConcept Nederland in Amsterdam. Als eerste Barre teacher in Amsterdam, groeide het bedrijf snel met verschillende studio’s, het trainen van docenten en geven van Teacher trainingen. 

Blijven groeien en ontwikkelen is haar motto. Zo behaalde Amber in 2016 haar Yoga Teacher Training in Costa Rica, in 2017 volgde ze een Plant Based Nutrition course en in 2019 volgde ze haar ContaKids training.

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem