Viktoria Cichonska

Pilates Mat & Equipment instructor

Viktoria, geboren in West-Berlijn net na de val van de muur, ontwikkelde haar liefde voor Pilates in Berlijn. Nu woont ze in Haarlem met haar gezin en hond, genietend van de stad en natuur. Als BASI-opgeleide Pilates docent in Mat en Equipment, bevindt ze zich in de afrondende fase van haar certificering. Naast haar HR-werk, geeft ze gepassioneerd Pilates les. Haar doel is het veilig delen van Pilates’ fysieke en mentale gezondheidsvoordelen.

Pilates mat & equipment bij Viktoria

Ik ben BASI pilates opgeleid als Mat en Equipement docent en momenteel in de afrondende fase van mijn certificering. Naast mijn werk als HR professional waar ik dagelijks met het ontwikkelen van mensen bezig ben geef ik ook zeer graag Pilates les op de reformer, chair, en mat.

Mijn doel als Pilates docent is om op een veilige en gezonde manier met Pilates en de voordelen van beweging voor onze fysieke en mentale gezondheid kennis te laten maken.

Benieuwd wanneer je de pilates groepslessen kunt volgen?

Meer over Viktoria

Mijn naam is Viktoria en ik ben vlak na het vallen van de muur in het toenmalige Westen van Berlijn geboren. Het is ook in Berlijn waar mijn liefde voor pilates begon en waar ik voor het eerst kennismaakte met deze fijne bewegingsvorm. Momenteel ben ik woonachtig in Haarlem waar ik ben neergestreken samen met mijn man, onze zoon, en kleine hond en waar wij met veel plezier van de stad en de nabijgelegen natuur genieten.

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem