Eileen

Yin / Hatha Yoga & Life Coach (NLP)

Eileen biedt yin en hatha yoga aan om met liefdevolle aandacht in het lichaam aanwezig te zijn en thuis te komen bij jezelf. Daarnaast geeft ze lichaamsgerichte coaching bij studio44, waarbij ze op een liefdevolle, uitdagende, en speelse wijze helpt om dieperliggende emoties te verkennen. Haar aanpak integreert denken, doen, en voelen, bevordert de energiestroom en biedt duurzame verandering door inzichten in het dagelijks leven te verankeren.

Yin / Hatha Yoga & life coaching sessies

Als je in een glas water en modder blijft roeren, zal het water nooit helder worden. Stop met roeren, laat het water tot rust komen en de modder zakt vanzelf. Zo ontstaat helderheid om te voelen wie je werkelijk bent.

 

Yoga

Eileen geeft yin en hatha yogales. In haar les nodigt ze je uit met liefdevolle aandacht aanwezig te zijn in het lichaam en zo thuis te komen in jezelf. Een moment van zijn in plaats van doen. Je leert luisteren naar wat je lichaam nodig heeft, zodat je dit kan integreren in het dagelijkse leven.

 

Lichaamsgericht coaching

Wil je meer in verbinding staan met jezelf en je lichaam? Beter voelen wat je nodig hebt en de juiste keuzes maken? Eileen werkt ook als lichaamsgericht coach bij Studio44 en begeleidt je graag op jouw pad. Op liefdevolle, uitdagende en speelse wijze wordt ontdekt en gevoeld wat er onder de oppervlakte leeft. Jouw hulpvraag staat hierbij centraal. Met haar lichaams- en oplossingsgerichte aanpak veranker je de opgedane inzichten in jezelf en integreer je deze in je dagelijkse leven voor langdurig effect. Denken, doen en voelen worden in lijn gebracht waardoor energie weer kan gaan stromen.

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem