Maryam

Kundalini yoga teacher

Maryam, oorspronkelijk uit Azerbeidzjan en sinds 2006 in Nederland, combineert haar achtergrond als professionele ballerina met een passie voor Kundalini Yoga. Als gediplomeerde docente deelt ze haar liefde voor yoga in Studio 44, waar ze streeft naar het vinden van balans tussen geest, lichaam en ziel. Met ervaring in karate en een academische achtergrond, brengt Maryam een unieke benadering naar haar lessen, gericht op het bevorderen van innerlijke balans, vitaliteit en energie.

Kundalini yoga classes

In Kundalini Yoga heb ik een balans gevonden tussen geest, lichaam en ziel. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt en ben nu gediplomeerd docente Kundalini Yoga. 

Ik verheug me erop mijn kennis te delen en om de nieuwe yogi’s te helpen innerlijke balans, vitaliteit en energie te vinden, zoals Kundalini yoga die kan bieden.

Benieuwd wanneer je de groepslessen kunt volgen?

Meer over Maryam

Mijn naam is Maryam en ik geef in Studio 44 Kundalini yoga lessen.

Ik kom uit Azerbeidzjan en woon sinds 2006 in Nederland. Eerder heb ik gedanst als professionele ballerina in het Nationale Ballet van Azerbeidzjan. Aansluitend heb ik in Frankrijk Franse taal gestudeerd en vervolgens, Internationale Betrekkingen in Nederland. Ik heb een aantal jaren lesgegeven, maar wilde altijd toch liever fysiek bezig zijn – wat ik vond in mijn hobby karate (zwarte band) en vooral, yoga.

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem