Pilates mat

Bij Studio 44 in Haarlem

In de Pilates les voer je de oefeningen geconcentreerd uit en met een exacte precisie. De uitdaging haal je uit het steeds netter en vloeiender uitvoeren van de verschillende oefeningen. Daarbij leer je te bewegen vanuit een perfecte lichaamshouding zodat je in het dagelijks leven beter in staat bent deze houding te handhaven. Verkeerde patronen van bewegen leer je vervangen voor betere en effieciëtere manieren van bewegen. Je maakt je eigen lichaam gezond en ja ook mooi en strak. Je zal merken dat je minder klachten krijgt en dat oude blessures verdwijnen.

in onze gropeslessen hebben we een maximum van 13 deelnemers. Dit betekent veel ruimte om je heen en veel persoonlijke begeleiding. 

Private classes

Een 1-op-1 lessen zijn volledig op maat, en staat gelijk aan vele groepslessen op de mat. Afhankelijk van jou doel krijg je precies die oefeningen die jij nodig hebt. 

Duet classes

Vind je het leuk om met een vriend of vriendin te trainen? Dan kan dat ook. Je boekt je les(en) dan samen en de kosten per persoon zijn dan goedkoper dan een privéles.

Waarom pilates mat?

Pilates mat is een mindful bewegingsmethode die focust op het gebruik van bekkenbodem- en buikspieren voor stabilisatie van bekken en rug. Het bevordert een betere houding, vergroot lichaamsbewustzijn, en verbetert coördinatie, controle, en stabiliteit van het lichaam, vooral de wervelkolom.

Deze methode verhoogt ook de mobiliteit van gewrichten, lenigheid, en leidt tot strakke spieren, met een verbeterde circulatie en stofwisseling als bijkomende voordelen.

Book private, duet or small group classes

Pilates private en duo classes 

Te boeken via e-mail bij de pilates instructeurs:

  Pilates reformer group classes.

  Deze groepslessen zijn met max 6 deelnemers.

  Proeflessen, strippenkaarten of de abonnementen voor de groepslessen kun je eenvoudig boeken via 

  het boekingssysteem (Eversports). 

  Het lesrooster

  De tarieven

  1. Regular small group classes

  Reguliere groepslessen voor diverse yoga, barre en pilates lessen.

   

  2. Pilates reformer classes

  Voor de speciale pilates reformer groepslessen.

   

  Studio 44 recensies

  "Een hele fijne sfeervolle plek met bevlogen mensen. Tijd voor sport en gezelligheid. Een fijne combi!"

  Lisette de vries

  "Hele fijne studio voor yoga, pilates en barre workouts. Zoek je in Haarlem naar een studio met pilates reformers dan is dit 'the place to be'!"

  Barbara klooster - kroon

   

  "Fantastische studio met een divers aanbod aan Pilates- en yogalessen! Ik heb meerdere lessen gevolgd op verschillende dagen/tijden en alle instructeurs zijn technisch sterk, oprecht geïnteresseerd in hun studenten, vriendelijk en super gastvrij."

  sally alayarian

   

  E-mail

  info@studio44haarlem.nl

  Telefoonnummer

  (+31) 6 24890174 

  (Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

  Adres Studio 44

  Burgwal 44
  2011 BE Haarlem