Zoëy

Alternatieve therapeut & Orthomoleculair voedingscoach

Zoëy is een alternatieve therapeut en orthomoleculair voedingscoach die voedingsintolerantietests en op maat gemaakt voedingsadvies biedt. Ze gebruikt een holistische aanpak, gericht op voeding, supplementen, en emotionele blokkades, om spijsverteringsproblemen te behandelen en vitaliteit te bevorderen. Haar behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden en kunnen deels vergoed worden door aanvullende zorgverzekeringen. Zoëy’s doel is cliënten te begeleiden naar een gezonder, energieker en bewuster leven.

Alternatieve therapie & orthomoleculaire coaching

Zoëy is een alternatief therapeut en orthomoleculair voedingscoach die aangesloten is bij de LVNT. Haar behandelingen kunnen (deels) vergoedt worden door de aanvullende zorgverzekering.

Een goed functionerend darmstelsel is van vitaal belang, ongeacht welke levensfase je doormaakt. De behandeling is dan ook geschikt voor alle leeftijden. Een gezonde spijsvertering is de sleutel tot vitaliteit en welzijn. Zoëy richt zich op iedereen die bereid is om vanuit de kern, namelijk voeding, zichzelf te “resetten” en van daaruit te bouwen aan een toekomst zonder klachten. Hierbij leer je samenwerken met je lichaam en investeer je in een leven met meer energie, verbeterde gezondheid, vitaliteit en emotionele stabiliteit.​

Zoëy werkt vanuit een holistische aanpak en richt zich niet alleen op voeding, maar ook op supplementen en emotionele blokkades. Echte transformatie begint met het maken van bewuste keuzes, zowel in je levensstijl als in je dieet, hiermee gaat Zoëy je helpen door
middel van de voedselintolerantietests. Dit is een op maat gemaakte voedingsadvies waarin er gekeken en getest wordt wat voor jou
lichaam het beste werkt en wat niet. Door stoffen uit je dieet te elimineren of toe te voegen, kunnen we je spijsvertering optimaliseren en het genezingsproces op gang brengen.

De aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt, want ieder individu is uniek en dat geldt ook voor je spijsvertering. Na de testperiode van ongeveer drie weken, wordt er geavaleerd hoe het lichaam heeft gereageerd en wordt het dieet indien nodig aangepast om te zorgen dat het perfect aansluit bij jouw behoeften en herstelproces.

Afspraak maken?:

inspiringhealththerapy@hotmail.com
06 84121106

Meer over Zoëy

Zoëy gelooft in de kracht van het individu om zijn of haar gezondheid en leven te transformeren. Samen werk je aan een gezonder, energieker, en bewuster leven. Durf te kiezen voor verandering, durf te kiezen voor welzijn, en laat ons Zoëy je begeleiden op jouw reis naar een stralende gezondheid en een leven vol energie en vreugde.

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 27109431 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem