Minne

Massage therapeut & Adem coach

Minne biedt verbonden ademhalingsessies voor energetische en emotionele vrijlating. Daarnaast geeft hij massages zoals deep tissue massage voor diepe ontspanning en meer bewegingsvrijheid en therapeutische en ontspanningsmassages gericht op lichamelijke en geestelijke balans. Elke methode benadrukt het belang van lichaamsbewustzijn, emotieverwerking en persoonlijke groei, beschikbaar in groepslessen of individueel.

Massage & adem coaching

Van ontspanning tot deep tissue massages en verbonden ademhaling sessies.

Ademwerk sessies

De verbonden ademhaling is een krachtige methode om in contact te komen met de diepere lagen in jezelf en biedt een bron voor meer energie, ontspanning en helderheid. Door meer te ademen gaan we meer voelen. Dit is de essentie van ademwerk en helpt om het contact met het lichaam te herstellen.

Massages

Contact opnemen voor private ademsessies of massages?

E-mail: info@natuur-kracht.nl

Meer informatie over Minne en andere massages:

www.natuur-kracht.nl

Benieuwd wanneer je de ademsessies kunt volgen?

Meer over Minne

Sinds 2012 heeft Minne een eigen praktijk waarin hij mensen helpt te verbinden met het lichaam en wat er op onbewust niveau in hen leeft. Hierdoor ervaren ze meer ontspanning en richting in hun dagelijks leven. Naast zijn passie en enthousiasme over lichaamswerk heeft hij met behulp van verschillende opleidingen veel kennis en ervaring opgedaan.

Verder
geeft hij trainingen en workshops op het gebied van onder andere assertiviteit, het volgen van je intrinsieke drijfveren en purpose, en het transformeren van destructieve patronen dankzij schaduwwerk. In de wintermaanden begeleidt hij nog koudetrainingen waarbij hij deelnemers met behulp van focus en ademtechnieken leer te ontspannen in het koude natuurwater (www.koudetraining.nu).

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem