Aileen

Holistisch therapeut – Moderne Medicijn Vrouw

Aileen Loquet, als Holistisch Therapeut en Moderne Medicijn Vrouw, faciliteert ceremoniële sessies die een veilige, inspirerende ruimte bieden voor innerlijke exploratie en zelfliefde. Ze benadert geluk en liefde als innerlijke waarden, en gebruikt diverse holistische methoden zoals Reiki, EFT tapping, visualisatie, meditatie, en lichaamswerk om cliënten te begeleiden op hun genezingsreis.

Holistische therapie van Aileen

Zoals Reiki, EFT tapping, visualisatie, meditatie en lichaamswerk.

In een ceremoniële setting creëer ik een open, veilige en inspirerende omgeving waarbij ik jou mee neem in jouw binnen wereld waar we samen op verschillende lagen zullen onderzoeken wat er nu echt in jou leeft en wat jij op dit moment het meest nodig hebt.

Ik begeleid mijn clienten met liefde voor de healings journey die zij afleggen Ik gebruik verschillende holistische methodes zoals Reiki, EFT tapping, visualisatie, meditatie en lichaamswerk.

Voor meer informatie bekijk mijn website www.the-innerlight.com  

of volg mij op Instagram @aileen_loquet

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 27109431 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem