Meld je aan voor een proefles

Bij Studio 44 in Haarlem

Studio 44 is een sfeervolle studio aan de gracht in Haarlem. Een plek waar kennis, kwaliteit en persoonlijke begeleiding voorop staan.

Verschillende specialisten op het gebied van gezondheid en beweging hebben hier hun krachten gebundeld om jou te helpen, je gezondheid te optimaliseren en de beste trainingsmethode voor jou te selecteren.

Zo boek je een proefles

Meld je aan voor een pilates, yoga of barre proefles voor slechts €10. Of je nu de voorkeur geeft aan de dynamiek van yoga of de kracht van pilates mat, ontdek wat het beste bij jou past.

Let op: deze speciale prijs is van toepassing op alle lessen, met uitzondering van de reformer lessen.

Hoe werkt het?

  • Via Eversports: Gemakkelijk en snel. Klik op de onderstaande link om direct naar onze boekingspagina op Eversports te gaan. Kies voor een proefles ticket en volg de stappen om je aan te melden.
  • Neem contact op met Studio 44: Liever persoonlijk contact? Geen probleem. Neem contact op en we helpen je graag verder met het boeken van je proefles.

De tarieven

1. Regular small group classes

Reguliere groepslessen voor diverse yoga, barre en pilates lessen.

 

2. Pilates reformer classes

Voor de speciale pilates reformer groepslessen.

 

Studio 44 recensies

"Een hele fijne sfeervolle plek met bevlogen mensen. Tijd voor sport en gezelligheid. Een fijne combi!"

Lisette de vries

"Hele fijne studio voor yoga, pilates en barre workouts. Zoek je in Haarlem naar een studio met pilates reformers dan is dit 'the place to be'!"

Barbara klooster - kroon

 

"Fantastische studio met een divers aanbod aan Pilates- en yogalessen! Ik heb meerdere lessen gevolgd op verschillende dagen/tijden en alle instructeurs zijn technisch sterk, oprecht geïnteresseerd in hun studenten, vriendelijk en super gastvrij."

sally alayarian

 

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 27109431 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem