Pilates reformer

Bij Studio 44 in Haarlem

De Pilates reformer lessen zijn exclusieve lessen op Reformer Pilates apparaten die uitdagen in het verkrijgen van kracht, stabiliteit, coördinatie en flexibiliteit. Deze full body training is toegankelijk voor beginners en voor zeer gevorderde sporters. Je krijgt les in groepjes van maximaal 6 deelnemers en wij bieden verschillende levels aan in het rooster. Ben je beginner, start dan met de beginners level lessen. De docent helpt je daarna doorstromen naar de intermediate en zelfs advanced level lessen. Het is de meest efficiënte workout ever. Resultaat is zeer snel behaald.

Let’s go, and start your journey to the perfect Pilates body and health.

Private classes

Een 1-op-1 les op apparatuur is volledig op maat, en staat gelijk aan vele groepslessen op de mat. Afhankelijk van je eigen niveau worden er series van oefeningen uitgevoerd. 

Duet classes

Vind je het leuk om met een vriend of vriendin te trainen? Dan kan dat ook. Je boekt je les(en) dan samen en de kosten per persoon zijn dan goedkoper dan een privéles.

Book private or duo class

Pilates private en duo classes 

Te boeken via e-mail bij de pilates instructeurs:

  Pilates reformer group classes.

  De groepslessen zijn met max 6 deelnemers.

  Proeflessen, strippenkaarten of de abonnementen voor de groepslessen kun je eenvoudig boeken via het boekingssysteem (Eversports). 

  De geschiedenis van pilates

  Al in de 1e wereldoorlog werden zieken in de ziekenboeg van de gevangenissen getraind in hun bed met de veren die zij onder het bed vandaan haalden. Joseph Pilates, de grondlegger van Pilates, heeft deze apparaten voor het eerst ontwikkeld. Later zijn de mat lessen hier uit voortgekomen.

  De apparaten werken op spieruithoudingsvermogen, coördinatie, stabiliteit, tonus en flexibiliteit. De veren op het toestel geven steun en dagen uit doormiddel van de weerstand. De training wordt aangepast aan de persoon en is uitermate geschikt bij rug-, nek-, schouderklachten of verminderde flexibiliteit. De mogelijkheden van de apparaten zijn bijna eindeloos. Het is de meest efficiënte workout die er bestaat. Resultaat is heel snel behaald. 

  De tarieven

  1. Regular small group classes

  Reguliere groepslessen voor diverse yoga, barre en pilates lessen.

   

  2. Pilates reformer classes

  Voor de speciale pilates reformer groepslessen.

   

  Studio 44 recensies

  "Een hele fijne sfeervolle plek met bevlogen mensen. Tijd voor sport en gezelligheid. Een fijne combi!"

  Lisette de vries

  "Hele fijne studio voor yoga, pilates en barre workouts. Zoek je in Haarlem naar een studio met pilates reformers dan is dit 'the place to be'!"

  Barbara klooster - kroon

   

  "Fantastische studio met een divers aanbod aan Pilates- en yogalessen! Ik heb meerdere lessen gevolgd op verschillende dagen/tijden en alle instructeurs zijn technisch sterk, oprecht geïnteresseerd in hun studenten, vriendelijk en super gastvrij."

  sally alayarian

   

  E-mail

  info@studio44haarlem.nl

  Telefoonnummer

  (+31) 6 24890174 

  (Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

  Adres Studio 44

  Burgwal 44
  2011 BE Haarlem