LORENA ZEVEDEI – Pilates mat en equipment

 

De Pilates methode heb ik ruim tien jaar geleden ontdekt en ik ben sindsdien verliefd op deze manier van bewegen. De chronische pijn aan mijn onderrug, die ik sinds de pubertijd heb, is verleden tijd sinds ik deze methode en haar kracht hebt ontdekt.

Pilates kan enorm veel bieden en het is een methode die iedereen kan beoefenen. Ik heb ontdekt dat de juiste ademhaling, veel concentratie, positieve energie en regelmatig oefenen resulteren in een beter postuur en een gezondere lifestyle in het dagelijks leven.
Wat ik graag door wil geven aan de mensen die ik train is dat je door Pilates te beoefenen kleine stappen kunt zetten richting jouw doel, of dat nu kracht, balans of flexibiliteit/lenigheid is. Wat je doel ook is, ik wil er graag bij helpen.

Begin 2019 heb ik het BASI Comprehensive Program gevolgd (mat en apparaat Pilates certificering). Sindsdien geef ik privélessen op de mat en apparaten. Het is geweldig om van week tot week de ontwikkelingen te kunnen zien bij de mensen die ik train.