joukje Vermolen – Mindfulness

 

Joukje is gecertificeerd Mindfulnesstrainer en Psychologe. Ze is 43 jaar, getrouwd en moeder van 2 meisjes. Ze heeft onder meer jarenlang als leidinggevende gewerkt en aan de Politieacademie trainingen gegeven.

Joukje heeft zich altijd begaan gevoeld met anderen en zich bezig gehouden met persoonlijke ontwikkeling.

Zelf heeft ze ook veel ontwikkeling doorgemaakt in haar leven. “Ik had door mijn opvoeding een perfectionistische en kritische houding naar mezelf en anderen en was onzeker. Zoals zovelen had ook ik vaak stress over alles dat ik nog moest doen en een beroep dat veel denkwerk vroeg; na een werkdag was ik meestal helemaal uitgeblust en dan begon het thuis nog met de zorg voor mijn kinderen..”

Toen ze jaren geleden een Mindfulnesstraining ging volgen ging er echt een wereld voor haar open. “Dat dit de oplossing is voor zoveel van de problemen waar mensen massaal tegenaan lopen en dat het zo simpel is om het te veranderen..”

De manier waarop onze hersenen werken zit ons vaak in de weg; dat zorgt namelijk voor heel veel onnodige overbelasting en negatieve emoties. Door de combinatie van aandachtsoefeningen en theorie, breng je hier in korte tijd verandering in.

Voor mij kan het niet anders dan dat ik mijn enthousiasme wil delen; het is mijn grote passie om ook anderen de voordelen van Mindfulness te laten ervaren. Ik hoop je in een van de trainingen te mogen ontmoeten!”

Meer over Mindfulness en de training kun je lezen op www.thecarecompany.nu