Health & Movement Centre

Welkom bij Studio 44

 

 

Let’s take Health and Movement to the next level!

Studio 44 is een prachtige en sfeervolle Studio aan de gracht in Haarlem, waar kennis, kwaliteit en persoonlijke begeleiding voorop staan.

Verschillende specialisten op het gebied van gezondheid en beweging hebben hier hun krachten gebundeld om jou te helpen je gezondheid te optimaliseren en de beste trainingsmethode voor jou te selecteren. 

 

 

NIEUW: Kundalini Yoga elke dinsdag & zondag ochtend, door Maryam

Beste allemaal, "Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Maryam en ik ga in Studio...

Osteopathie bij Studio 44. Jorn Jepkes start september 2023

Jorn Jepkes - Osteopaat D.O. "Leven is bewegen" Osteopathie is een manuele therapie waarbij er...

Dance Events

Op vrijdag avond of op zaterdag middag verzorgen wij dance specials. Als frequentie ongeveer 1...

Workshop: 15/12/2023 adem sessie, door Minne

  Titel: Breath workshop, Adem sessie   De verbonden ademhaling is een krachtige methode om in...

12/1/2023 Friday Event: Rest & Reset, Yin Yoga met Sound Healing

Rest & Reset Een feestje voor body mind and soul   We hebben een bijzondere avond voor je....

Zwangerschaps Pilates lessen, bij Studio44

Lieve, mooie zwangere dames,   Viktoria, onze Zwangerschaps Pilates docent, komt in juli weer...

Rooster

In het Rooster zie je:

Groepslessen:

 • Reguliere lessen (Yellow classes/gele lessen)
 • Reformer lessen (Green classes/groene lessen)

De KOSTEN van de gele lessen zijn allen gelijk.

Voor groene lessen hanteren wij speciale TARIEVEN.

 

Evenementen:

 • Evenementen kan je boeken bij Events

INSCHRIJVEN

Schrijf je in met je mailadres en ontvang nieuws en updates.

 

EVENTS

ALLE EVENTS

In onze agenda zie je alle komende events. We organisaren deze events op vrijdagen, zterdagen of zondagen.

Boeken gaat via ons boekingssysteem Eversports . De link naar het specifieke events staat bij elk events vermeld

 

VASTE CURSUSSEN & WORKSHOPS
 • Mindfuness 8-weekse
 • Ademwerk
 • Zwangerschaps modules

NIEUW: Kundalini Yoga elke dinsdag & zondag ochtend, door Maryam

Beste allemaal, "Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Maryam en ik ga in Studio 44 Kundalini yoga lessen verzorgen. ik kom uit Azerbeidzjan en woon sinds 2006 in Nederland. Eerder heb ik gedanst als professionele ballerina in het Nationale Ballet van Azerbeidzjan. Aansluitend heb ik in Frankrijk Franse taal gestudeerd en vervolgens, internationale Betrekkingen in Nederland. Ik...

Osteopathie bij Studio 44. Jorn Jepkes start september 2023

Jorn Jepkes - Osteopaat D.O. "Leven is bewegen" Osteopathie is een manuele therapie waarbij er naar bewegingsvrijheid wordt gezocht in het gehele lichaam. De focus ligt op gezondheid en vrijheid in beweging in plaats van beperkingen daarvan. Als er beperkingen of stagnaties in het lichaam optreden dan kan dat zorgen voor gezondheidsproblemen. Zodra alles optimaal stroomt en beweegt, kan het...

Dance Events

Op vrijdag avond of op zaterdag middag verzorgen wij dance specials. Als frequentie ongeveer 1 keer per maand. Verschillende soorten dans worden aangeboden door verschillende docenten. Bijvoorbeeld: Sweatology | Olga Isabelle This uptempo mind-body experience was created to sculpt your curves and lift your spirit to truly live your best life. We move to the beat of the music with unique toning...

Workshop: 15/12/2023 adem sessie, door Minne

  Titel: Breath workshop, Adem sessie   De verbonden ademhaling is een krachtige methode om in contact te komen met de diepere lagen in jezelf en biedt een bron voor meer energie, ontspanning en helderheid. Door meer te ademen gaan we meer voelen. Dit is de essentie van ademwerk en helpt om het contact met het lichaam te herstellen. Doordat we in veel situaties de 'negatieve' emoties liever niet...

12/1/2023 Friday Event: Rest & Reset, Yin Yoga met Sound Healing

Rest & Reset Een feestje voor body mind and soul   We hebben een bijzondere avond voor je. Dompel jezelf onder in rust en ontspanning. Door Yin Yoga (Eileen) te combineren met de trillingen en het bijzondere geluid van klankschalen (Jits) zak je nog dieper in je lichaam. Het effect van de Yin Yoga wordt verdiept door het gebruik van de klankschalen. Yin Yoga werkt in op je bindweefsel en de...

Zwangerschaps Pilates lessen, bij Studio44

Lieve, mooie zwangere dames,   Viktoria, onze Zwangerschaps Pilates docent, komt in juli weer terug van haar verlof en vanaf september 2023 starten de pre- en postnatale Pilates lessen weer. De les wordt gegeven elke maandag van 18:00 - 19:00, in onze mooie grote zaal van Studio 44 aan de Burgwal 44 in Haarlem. In deze les doe je de bekende Pilates oefeningen, maar dan exact afgestemd op...

ONZE KLANTEN

Ik heb het geluk gehad om bij Miriam terecht te komen. Sindsdien weet ik: “Dit is echt goed voor mijn lijf, mijn houding en mijn conditie.” Elke les wacht er een ander attribuut met een zorgvuldig uitgedacht programma; het is nooit saai. Er is humor, heerlijke muziek en sinds kort een prachtige gerieflijke ruimte. Miriam werkt toegewijd, blijft zich verdiepen en heeft voor een ieder oprechte aandacht. Je kunt zeggen: het is hard working, hard playing. Ik zeg: “Allemaal naar studio 44”!

KLANT

 • Les van een professional die weet hoe het menselijk lichaam in elkaar zit. Ik heb er enorm baat bij en langzaam maar zeker gaat het steeds beter met me. Bovendien vliegt zo’n uur om, en dat voor iemand die bewegen nooit leuk vond.

  RUBY

 • Jarenlang werd ik flink belemmerd in mijn dagelijkse bezigheden door lage rugklachten. Tot ik met pilates startte bij Miriam. Dat is nu (januari 2017) ruim twee jaar geleden en ik ben niet van plan er ooit nog mee te stoppen. Miriam’s achtergrond in de fysiotherapie en manuele therapie gecombineerd met haar warme, persoonlijke aandacht voor iedereen in de les, maken dat je merkt dat je vooruit gaat. Soms sta ik er zelf verbaasd van hoe soepel en sterk ik tegenwoordig ben.

  ANNA

 • Na afloop van de Pilates les van Miriam elke week weer fris en vol nieuwe energie naar huis. Zeker aan te raden!

  MIEKE

 • Wat mij betreft is Studio 44 hét adres om Pilates lessen te volgen. De ruimte waar je binnenkomt, de kleedkamer en de studio’s zijn prachtig licht en ruim. En het allerbelangrijkste: Miriam is een geweldige docente, enthousiast, inspirerend en zeer deskundig. Ze heeft oog voor ieder persoonlijk en blijft zich ontwikkelen. De oefeningen/lessen hebben een duidelijke opbouw en samenhang, zijn afwisselend en leerzaam. Het voelt goed m’n spieren optimaal te leren benutten, m’n houding te verbeteren, soepeler en sterker te worden. Ik volg de lessen al bijna drie jaar, word er blij van !

  JOHANNE

 • Ik train nu ongeveer anderhalf jaar, twee keer per week, via de pilates lessen bij Miriam Kuiper van Studio 44. Haar aanpak vind ik zeer deskundig, persoonlijk en doortastend. Een vakvrouw met humor en beide benen op de grond! Mijn houding en lichaamsbewustzijn zijn inmiddels verbeterd en over lichamelijke klachten krijg ik regelmatig aanvullend advies. Ook de ontspanningsoefeningen en de korte nekmassages dragen bij tot mijn toch al vreugdevolle leven!

 

 

 

Jarenlang werd ik flink belemmerd in mijn dagelijkse bezigheden door lage rugklachten. Tot ik met pilates startte bij Miriam. Dat is nu (januari 2017) ruim twee jaar geleden en ik ben niet van plan er ooit nog mee te stoppen. Miriam’s achtergrond in de fysiotherapie en manuele therapie gecombineerd met haar warme, persoonlijke aandacht voor iedereen in de les, maken dat je merkt dat je vooruit gaat. Soms sta ik er zelf verbaasd van hoe soepel en sterk ik tegenwoordig ben.

ANNA

Wat mij betreft is Studio 44 hét adres om Pilates lessen te volgen. De ruimte waar je binnenkomt, de kleedkamer en de studio’s zijn prachtig licht en ruim. En het allerbelangrijkste: Miriam is een geweldige docente, enthousiast, inspirerend en zeer deskundig. Ze heeft oog voor ieder persoonlijk en blijft zich ontwikkelen. De oefeningen/lessen hebben een duidelijke opbouw en samenhang, zijn afwisselend en leerzaam. Het voelt goed m’n spieren optimaal te leren benutten, m’n houding te verbeteren, soepeler en sterker te worden. Ik volg de lessen al bijna drie jaar, word er blij van !

JOHANNE

 

Ik train nu ongeveer anderhalf jaar, twee keer per week, via de pilates lessen bij Miriam Kuiper van Studio 44. Haar aanpak vind ik zeer deskundig, persoonlijk en doortastend. Een vakvrouw met humor en beide benen op de grond! Mijn houding en lichaamsbewustzijn zijn inmiddels verbeterd en over lichamelijke klachten krijg ik regelmatig aanvullend advies. Ook de ontspanningsoefeningen en de korte nekmassages dragen bij tot mijn toch al vreugdevolle leven!

HANNIE

Openingstijden

Maandag -Vrijdag: 9.00  - 12.00 en 17.00 - 22.00 

Zaterdag: 9.00 - 13.30 uur

Zondag: 9.00 - 13.30 uur

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang de nieuwste events en workshops van Studio 44 Haarlem in je mail. (1 x per maand).

Dank je wel voor je inschrijving