Verbonden ademhalen

De verbonden ademhaling is een krachtige methode om in contact te komen met de diepere lagen in jezelf en biedt een bron voor meer energie, ontspanning en helderheid. Minne leidt de individuele sessies en groepsessies met persoonlijke aandacht.

Ontdek de ademsessies

Door meer te ademen gaan we meer voelen. Dit is de essentie van ademwerk en helpt om het contact met het lichaam te herstellen. Doordat we in veel situaties de ‘negatieve’ emoties liever niet willen voelen, zetten we onbewust onze ademhaling vast. We snijden ons daarmee af van een deel van onszelf en beperken onze ademruimte.

Via de techniek van de verbonden ademhaling keren we dit proces om. Door gedurende een tijd dieper en voller te ademen openen we het natuurlijke ademhalingssysteem. We worden weer bewust van het lichaam, het gevoel en wat er in de diepte in ons leeft. Door de vastzittende emoties en spanning te doorvoelen en los te laten, gaat de energie vanzelf weer stromen.

Het verbonden ademen werkt transformerend en bevrijdend. Na de ademsessie ervaar je meer lucht en een diepere ontspanning. Daarnaast levert het inzichten en perspectieven op die je meeneemt in je dagelijks leven. 

Elke maand is er een ademsessie op vrijdagavond, maar individueel is ook mogelijk. 

Voor afspraken mailen naarinfo@natuur-kracht.nl

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 27109431 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem