Bindweefsel massage

Bij Studio 44 in Haarlem

Bindweefsel massage is een speciale techniek die de ‘scherpe techniek’ wordt genoemd. Wanneer met deze speciale technieken het bindweefsel geprikkeld wordt, kan er regulering van de organen tot stand komen. Het is dus mogelijk om via de huid invloed uit te oefenen de spijsvertering en het zelfhelend vermogen.

Diepe heling met de bindweefsel massage

De kracht van de bindweefseltechniek gaat veel dieper dan alleen het oppervlakkige ontspanning. Het is een behandeling die diep in het lichaam werkt, en het zelfhelend vermogen activeert op een manier die vergelijkbaar is met de overgang van waakzaamheid naar slaap.

Deze behandeling die Zoëy Heeren biedt, geeft verlichting bij een verscheidenheid aan klachten, waaronder gewrichtsproblemen, hoge bloeddruk, spierklachten, spijsverteringsproblemen, obstipatie, oedeem en algemene gezondheidsproblemen.

Door het toepassen van deze techniek, kunnen we het lichaam helpen om van de overdrive van het sympathische zenuwstelsel (waakzaamheid) over te schakelen naar het parasympathische zenuwstelsel (ontspanning en herstel). Hierdoor krijgt het lichaam de gelegenheid om te rusten, te herstellen en zichzelf te genezen.

De diepgaande heling die wordt geactiveerd door de bindweefselmassage kan een transformerende ervaring zijn voor degenen die het ondergaan. Het herstelt niet alleen het lichaam, maar ook de geest en de ziel. Het is een reis naar diepe ontspanning, vernieuwing en welzijn.

Kosten:
25 minuten 45,00 euro

E-mail voor een afspraak: inspiringhealththerapy@hotmail.com

Telefoonnummer: 06 84121106

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem