Lichaamsgerichte therapie

Wat heeft jouw lichaam je te vertellen? Sta je nog in contact met je gevoel, en daarmee met wat wezenlijk belangrijk is voor jou? Via lichaamsgerichte therapie verbind jij je weer met jouw lichaam.

Door te leren luisteren naar de signalen die je van je lichaam krijgt, kan je beter inspelen op je eigen behoeften en grenzen. Je herstelt het contact met je innerlijk kompas en neemt de regie terug over je eigen leven.

De lichaamsgerichte behandeling van Minne

Lichaamsgerichte therapie is geschikt bij:

  • Stress, spanning en klachten
  • Overspannenheid of burn-out 
  • Weinig contact met je gevoel
  • Gebrek aan vitaliteit en energie
  • Slaapproblemen

In de sessies maken we verbinding met het lichaam en onderzoeken we wat er bij jou onder de oppervlakte leeft. Ik maak gebruik van verschillende methoden, waaronder massage, body-scan, ademtechnieken en meditatieve oefeningen. Je leert op een dieper niveau te luisteren, zodat je je opent voor de wijsheid van je eigen lichaam. We werken pragmatisch en vinden uit wat daarin werkt voor jou.

Afhankelijk van de hulpvraag stellen we een traject van 4 tot 8 sessies op waarbij je de relatie met je lichaam herstelt en toewerkt naar meer vitaliteit en ontspanning. Je krijgt praktische tools mee om de inzichten uit de sessie te integreren in je dagelijks leven. Daarbij kijken we wat je nodig hebt om ongezonde patronen stap voor stap los te laten en een gezonde routine op te bouwen. Zodat je innerlijk en uiterlijk, levenshouding en lichaamshouding, in balans brengt.

Tijdens de intake bespreken we met elkaar de hulpvraag en de mogelijkheden.

Vragen? Mail Minne via: mvanwoersem@gmail.com

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 27109431 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem