Energy Readings

Een energy reading geeft inzicht in je leven op energetisch niveau. Je wordt bewust van de dingen die spelen en bevestigd in wat je vaak al op een onbewust niveau wist.

Energie beweegt op verschillende niveaus om en door jou heen op o.a. fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Energie zorgt voor jouw contact met de aarde en het universum. Alles is energie. 

De Energy Reading sessie met Zita

Tijdens een energy reading wordt jouw energie ‘gelezen’. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de indeling van het energie lichaam in aura en chakras. Het energetisch lichaam is opgebouwd uit chakras, knooppunten waar energie samenkomt. In het lichaam onderscheiden we 7 hoofdchakra’s. Ieder chakra is verbonden met bepaalde onderwerpen en gebieden. Het lichaam wordt omgeven door de aura.

Als reader maak ik verbinding met jouw energie, waarbij ik benoem wat elke chakra symboliseert en wat ik zie bij jouw chakra’s en wat dit mogelijk betekent: welke ontwikkelingen er actueel zijn.

Dit kan zijn in de vorm van beelden, kleuren, landschappen, herinneringen, bewegingen. Hoe de energie zich laat zien is altijd verschillend. De reading is een momentopname in die zin dat beschreven wordt hoe de energie zich op dat moment laat zien en ook hoe deze ontstaan zijn. Wat er nu voor jou speelt op de verschillende vlakken in je leven. In de Reading kan ook gekeken worden naar specifieke vragen.

Meer informatie nodig? Mail naar info@yogazita.nl

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 27109431 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem