Persoonlijke groei & life coaching

Bij Studio 44 in Haarlem

Life coaching, EFT, critical alignment therapie, holistische therapie en ademwerk zijn krachtige instrumenten voor persoonlijke ontwikkeling. Ze faciliteren emotionele en fysieke heling. Deze methoden zijn gericht op het overwinnen van obstakels, het verbeteren van welzijn en het effectief nastreven van persoonlijke en professionele doelen.

Critical Alignment Therapie

Private Critical Alignment Therapie bieden persoonlijke begeleiding voor diepe ontspanning, lichaamsbewustzijn, verbeterde houding, gericht op geestelijke en lichamelijke balans.

Energy readings

De verbonden ademhaling is een krachtige methode om in contact te komen met de diepere lagen in jezelf en biedt een bron voor meer energie, ontspanning en helderheid.

Ademwerk

De verbonden ademhaling is een krachtige methode om in contact te komen met de diepere lagen in jezelf en biedt een bron voor meer energie, ontspanning en helderheid.

Brain spotting & EFT coach

Als therapeut combineer ik Brainspotting, EFT, en kunsttherapie om emotionele blokkades te verkennen en te verwerken, relaties te verdiepen, en zelfexpressie te stimuleren. 

Lichaamsgerichte therapie

Door te leren luisteren naar de signalen die je van je lichaam krijgt, kan je beter inspelen op je eigen behoeften en grenzen. Je herstelt het contact met je innerlijk kompas en neemt de regie terug over je eigen leven.

Holistisch therapeut

Holistisch Therapeut en Moderne Medicijn Vrouw, ze biedt ceremoniële sessies voor zelfontdekking en zelfliefde, waarbij Reiki, EFT tapping, visualisatie, meditatie, en lichaamswerk worden ingezet.

Life coaching & NLP

Als je in een glas water en modder blijft roeren, zal het water nooit helder worden. Stop met roeren, laat het water tot rust komen en de modder zakt vanzelf. Zo ontstaat helderheid om te voelen wie je werkelijk bent.

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem