Traditionele Thaise Yogamassage

Traditionele Thaise Yogamassage

 

De traditionele Thaise yogamassage is 1 van de oudste massagevormen ter wereld en is qua massagevorm uniek. Deze massagevorm is allesomvattend: de spieren worden soepel gemaakt, je botten en gewrichten worden sterker, je zenuwbanen en energiebanen worden geactiveerd en in balans gebracht en je bewustzijn wordt versterkt. De Thaise massage is fysiek, mentaal en energetisch een ware weldaad.

Thaise yogamassage heeft veel weg van een dans: de masseur begeleidt de gemasseerde in allerlei strekkingen die vloeiend en ritmisch in elkaar over gaan. De aan yoga ontleende strekkingen worden gecombineerd met drukpuntmassage. De vloeiende, ritmische bewegingen worden ook wel eens omschreven als ‘duizend golven die het lichaam wassen’. Fysiek en mentaal voel je je na een Thaise yogamassage als herboren: vitaal, in je kracht en tegelijkertijd in een diepe, meditatieve ontspanning, ook wel ‘bliss-state’ genoemd.

De Boeddhistische achtergrond van de Thaise massage vormt de basis van waaruit de massage wordt gegeven  De kernbegrippen Metta (liefdevolle aandacht) en Karuna (compassie) zijn een belangrijke onderdeel van de traditionele Thaise massage.

De massages gaan over de kleding heen en worden gegeven op een traditionele Thaise massagemat. 

Afspraak maken:

Het is mogelijk om kortere of langere massages te boeken. Om de diepere meditatieve effecten te voelen van de Thaise massage raad ik een massage van 90 minuten of langer aan.

Tarieven Thaise Yogamassage

 

Onderstaande tarieven zijn inclusief 21% BTW:

60 minuten massage: €70

90 minuten verdiepingsmassage: €90

150 minuten(2 1/2 uur) total relaxation: €130

Voor het maken van een afspraak kun je mailen naar fionadoesyoga@gmail.com of het contactformulier invullen op www.fionadoesyoga.nl