Ontspanning & welzijn

Bij Studio 44 in Haarlem

Herstel en relax met de ontspanningsmassages, de verbonden ademhaling en de private critical alignment sessies. Ontdek wat deze private sessions voor jouw welzijn kunnen betekenen.

Ademwerk

De verbonden ademhaling is een krachtige methode om in contact te komen met de diepere lagen in jezelf en biedt een bron voor meer energie, ontspanning en helderheid.

Ontspanningsmassages

De holistische ontspanningsmassages zijn gericht op algehele ontspanning van lichaam en geest. Het wordt gebruikt als een manier om stress te verminderen, maar heeft ook tal van andere gezondheidsvoordelen.

Critical alignment therapie

Critical Alignment Therapie wordt gegeven door Zita, ze gebruikt speciaal ontworpen tools. Je werkt met anatomische precisie vanuit ontspanning met de zwaartekracht en adem en richten je op het weer vloeiend en moeiteloos maken van de dagelijkse bewegingen.

Ontspanning & Wellness: Een holistische benadering

In het hart van Haarlem bevindt zich ons Health & Movement centrum dat zich volledig toelegt op holistische genezing en preventie. Studio 44 biedt een oase van rust en ontspanning, waar het welzijn van lichaam en geest centraal staat.

Met een breed scala aan diensten gericht op wellness, van diepe ontspanningstechnieken tot revitaliserende bewegingssessies, biedt het centrum een gepersonaliseerde aanpak voor iedereen die streeft naar een gezonder en harmonieuzer leven.

De focus ligt op het herstellen van balans, het bevorderen van innerlijke rust en het versterken van de algehele gezondheid, allemaal binnen de prachtige en inspirerende omgeving van Haarlem. Hier vindt men een toevluchtsoord waar ontspanning en gezondheid hand in hand gaan, gericht op het bevorderen van welzijn op elk niveau.

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem