Massages bij Studio 44

In Studio 44, aan de gracht in Haarlem, ontdek je diverse massages. Onze massage therapeuten bieden sessies aan zoals ontspanningsmassages, bindweefsel, deep tissue of therapeutische massages.

Boek je massage bij de massagetherapeut, of neem contact op met de studio.

Ontspanningsmassage

De holistische ontspanningsmassages zijn gericht op algehele ontspanning van lichaam en geest. Het wordt gebruikt als een manier om stress te verminderen, maar heeft ook tal van andere gezondheidsvoordelen.

Deep tissue massage

Deep tissue is een krachtige massage waarin dieperliggende spanning en verkramping aangeraakt worden om nog dieper te kunnen loslaten. Naast een diepe ontspanning neemt ook de bewegingsvrijheid toe door het losser maken van de spieren.

Bindweefselmassage

Bindweefsel massage is een speciale techniek. Wanneer met deze techniek het bindweefsel prikkelt, kan er regulering van de organen tot stand komen. Het is dus mogelijk om via de huid invloed uit te oefenen de spijsvertering en het zelfhelend vermogen.

Therapeutische massage

De therapeutische massage is niet enkel gericht op de behandeling van symptomen, maar ook op het onderzoeken van wat er onder de oppervlakte leeft. In het lichaam houden we vaak veel spanning vast door beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties.

Rust en wellness met professionele massages

Studio 44 is een toevluchtsoord voor wie op zoek is naar diepgaande ontspanning en heling. Of het nu gaat om een ontspanningsmassage die de geest kalmeert en het lichaam tot rust brengt, een bindweefselmassage die zich richt op de diepere lagen van het spierweefsel of een deep tissue massage die chronische spierspanning aanpakt.

Deze variëteit aan massagetherapieën biedt je de kans om welzijn en balans te herontdekken, elke sessie opnieuw afgestemd op persoonlijke behoeften en voorkeuren, midden in de serene ambiance van de historische stad Haarlem.

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem