Pilates Equipment SMALL GROUP

 

Wij zijn bijzonder enthousiast over het gaan inzetten van de Pilates apparaten voor kleine groepen, duo lessen en privé lessen. Op dit moment zijn we aan het inventariseren of er voldoende animo in Haarlem is om deze bijzonder hoge investering in de apparatuur te kunnen maken.

Graag horen wij of u hier interesse in heeft. Mail dan naar info@studio44haarlem.nl en laat mij weten!

De Pilates Equipment/reformer lessen zijn exclusieve lessen op apparaten die uitdagen in het verkrijgen van kracht en souplesse. Trainen op de apparaten: Cadillac, Reformer, Chair en Ladder Barrel, zoals deze pilates apparaten heten, is een vorm van pilates waar het vroeger eigenlijk allemaal mee begonnen is.

Al in de 1e wereldoorlog werden zieken in de ziekenboeg van de gevangenissen getraind in hun bed met de veren die zij onder het bed vandaan haalden. Joseph Pilates, de grondlegger van Pilates, heeft deze apparaten voor het eerst ontwikkeld. Later zijn de matlessen hier uit voort gekomen.

De apparaten werken op spieruithoudingsvermogen, coördinatie, stabiliteit, tonus en flexibiliteit. De veren op het toestel geven steun en weerstand. De training wordt aangepast aan de persoon en is uitermate geschikt bij rug-, nek-, schouderklachten of verminderde flexibiliteit. De mogelijkheden van de apparaten zijn bijna eindeloos.

 

Privé lessen:

Het geniale van de apparatuur is, dat je snel resultaat boekt. Een 1-op-1 les op apparatuur staat gelijk aan vele groepslessen op de mat. Afhankelijk van het niveau van de deelnemer worden er series van oefeningen uitgevoerd aangepast aan je eigen niveau. De training is gericht op een persoonlijke en uitgebalanceerde combinatie van controle, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen.

Je boekt je privé les bij:
Tamara Cook: tcookpilates@gmail.com

 

Duo lessen:

Vind je het leuk om met een vriend of vriendin te trainen? Dan kan dat ook. Je boekt je les(en) dan samen en de kosten p/p zijn dan goedkoper dan een privé les.

Je boekt je duo les bij:
Tamara Cook: tcookpilates@gmail.com

 

Groepslessen:

De verwachting is dat we ook groepslessen van 4-6  personen kunnen gaan aanbieden. In deze lessen is er nog steeds heel veel persoonlijke begeleiding en kan je op maat je oefeningen doen. Deze exclusieve lessen op deze mooie apparaten kunnen je ondersteunen in bepaalde oefeningen, maar ze kunnen je ook extra uitdagen in het verkrijgen van kracht en souplesse.

Wij hopen dat er voldoende animo zal zijn en wij deze lessen voor u kunnen gaan aanbieden.