Pilates Reformer  SMALL GROUP

De Pilates Equipment/reformer lessen zijn exclusieve lessen op apparaten die uitdagen in het verkrijgen van kracht en souplesse. Trainen op de apparaten: Cadillac, Reformer, Chair en Ladder Barrel, zoals deze pilates apparaten heten, is een vorm van pilates waar het vroeger eigenlijk allemaal mee begonnen is.

Al in de 1e wereldoorlog werden zieken in de ziekenboeg van de gevangenissen getraind in hun bed met de veren die zij onder het bed vandaan haalden. Joseph Pilates, de grondlegger van Pilates, heeft deze apparaten voor het eerst ontwikkeld. Later zijn de matlessen hier uit voort gekomen.

De apparaten werken op spieruithoudingsvermogen, coördinatie, stabiliteit, tonus en flexibiliteit. De veren op het toestel geven steun en weerstand. De training wordt aangepast aan de persoon en is uitermate geschikt bij rug-, nek-, schouderklachten of verminderde flexibiliteit. De mogelijkheden van de apparaten zijn bijna eindeloos.

Privé lessen:

Het geniale van de apparatuur is, dat je snel resultaat boekt. Een 1-op-1 les op apparatuur staat gelijk aan vele groepslessen op de mat. Afhankelijk van het niveau van de deelnemer worden er series van oefeningen uitgevoerd aangepast aan je eigen niveau. De training is gericht op een persoonlijke en uitgebalanceerde combinatie van controle, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen.

Duo lessen:

Vind je het leuk om met een vriend of vriendin te trainen? Dan kan dat ook. Je boekt je les(en) dan samen en de kosten p/p zijn dan goedkoper dan een privé les.

Je boekt je privé of Duo les bij:

Viktoria: viktoria.cichonska@googlemail.com
Nadine Watson: info@studiopureliving.nl
Olga Isabelle: olgaisabelle.saulidotter@gmail.com

Kosten:
Prive les: 70,- euro per uur.
Duo les: 80,- per/uur

Groepslessen:

Wij geven ook groepslessen van max 6  personen. In deze lessen is er nog steeds heel veel persoonlijke begeleiding en kan je op maat je oefeningen doen. Deze exclusieve lessen op deze mooie apparaten kunnen je ondersteunen in bepaalde oefeningen, maar ze kunnen je ook extra uitdagen in het verkrijgen van kracht en souplesse.

Kosten:

  • Introductie lessen (3 lessen) 55 euro (valid for 1 month)
  • 5 rittenkaart 119,- euro (valid for 3 months)
  • 10 rittenkaart 225,- euro (valid for 3 months)
  • 20 rittenkaart 399,- euro (valid for 6 months)
  • abonnement 12 lessons a month: yellow & green classes 219,- a month.

Opgeven kan in het rooster, of door in te loggen in je account en je les te boeken.