Men – Only Reformer Pilates

Pilates trekt al jaren vele vrouwen naar de Studio’s. De dames hebben last van de onderrug /bekken na zwagerschap of willen graag hun houding verbeteren en de core versterken.

Helaas weten nog maar weinig mannen dat pilates ook voor hen heel goed is. Pilates kan mannen helpen het hele lichaam in balans te brengen, betere spier controle en sterkere buikspieren / bekkenbodem spieren (wat overigens voor meederde redenen zeer nuttig is) en ook om klachten aan rug / schouder en nek te voorkomen of te verbeteren. Je train niet alleen op kracht, maar ook op stabiliteit, coördinatie en flexibiliteit.

Maar het mannen lichaam is wel anders dan het vrouwen lichaam en daarom hebben we nu ook een speciale les alleen voor mannen. Mannen kunnen en willen vaak meer uitdaging voor het bovenlichaam en hebben meestal meer  begeleiding nodig met de vaak wat korte hamstrings. Ook valt het ons op dat het soms lastiger is voor hen om de precieze bewegingen die Pilates vraagt uit te voeren, waardoor de les saai kan worden terwijl Pilates juist totaal niet saai is.

Daarom bieden wij vanaf 7 april elke donderdag van 20:00 – 21:00 Men- Only reformer pilates aan. Uiteraard zijn de mannen ook heel welkom in alle andere lessen.

 

 

  • Proefles 20,-
  • Losse les 25,-
  • 5 Rittenkaart 119,-
  • 10 Rittenkaart 225,-
  • 20 Rittenkaart 399,-