Critical Alignment Therapie Cursus

Tijd: 5 dagen cursus

Data: nieuwe data nog niet bekend. Heb je intresse laat het ons direct weten: info@studio44haarlem.nl

Locatie: Studio 44

Kosten: €200 (inclusief intake)

In Critical Alignment Therapie werken we aan het herstel van de beweeglijkheid, stabiliteit, coördinatie en kracht van het lichaam en is geschikt voor mensen met diverse klachten: lichamelijke klachten (aan rug, nek, schouders, hernia, armen en benen) en ook stressgerelateerde klachten (hyperventilatie, burnout) of preventief als houdingscorrectie.

Tijdens de workshop ervaar je in 5 avonden de verschillende oefeningen van Critical Alignment Therapy. De sessies bevatten steeds een korte en zorgvuldige uitleg over de theorie en werkwijzen van deze unieke methode en in een kleine groep word je begeleid om de oefeningen te doen. Er is individuele aandacht en met eventuele aanpassingen/blessures wordt rekening gehouden. Elke week leer je een aantal simpele, maar effectieve oefeningen die je ook thuis kunt doen. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Critical Alignment Therapie gebruikt speciaal ontworpen tools zoals: stripje, rol, blok, boogje en hoofdstandbankje. We richten ons op het weer vloeiend en moeiteloos maken van de dagelijkse bewegingen: zoals zitten, tillen, staan, lopen, bukken etc.

Door oude bewegingspatronen te onderzoeken en te doorbreken zul je merken dat je lichaam en geest mobieler, stabieler en vitaler worden. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en het lichaam kan transformeren naar zijn natuurlijke vorm en vitaliteit. Het leven wordt letterlijk en figuurlijk lichter. Kom zelf voelen en ervaren wat deze methode jou te bieden heeft!

Meer informatie mail: info@yogazita.nl