Barre Workout
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
15891
page-template-default,page,page-id-15891,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Barre Workout


Barre workout is een feestje! De nieuwste fitness rage komt uit Engeland onder de naam ‘Barre Concept’ en daar heeft de docent ook haar opleiding gevolgd. Het concept is hetzelfde als de nederlandse versie (‘trippleshape’). De workout bestaat uit een combinatie van klassiek ballet, pilates, yoga en cadiotraining.

 

Door deze combinatie leer je in een mooie ‘ballet-houding’ je lichaam te versterken, soepel te maken en je uithoudingsvermogen te verbeteren. Doordat je je lichaam voortdurend moet verlengen, worden je spieren niet opgepompt, maar juist lang en strak.

 

De workout wordt gegeven op lekkere muziek met een opzwepende beat, zodat je meer energie krijgt en meer uit jezelf kan halen.

 

Let’s dance and workout!

 

De les wordt ongeveer elke 8/10 weken vernieuwd.

 

De Barre workout duurt 60 minuten.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren