Zwangerschap:

yoga en pilates

Prenatal en Postnatal classes.

Studio 44 in Haarlem biedt gespecialiseerde zwangerschapsyoga en zwangerschapspilates aan. Ontspan en versterk je lichaam met onze prenatal yoga en pilates lessen, en word weer fit met de postnatale pilateslessen. Perfect afgestemd op jouw zwangerschapstraject.

Prenatal yoga / Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga verbetert flexibiliteit en kracht, vermindert stress. Yoga, speciaal voor zwangere vrouwen. Ideaal voor lichaam en geest. Je bereidt je fysiek en mentaal voor op de bevalling. Zo houd je je lichaam soepel en fit, door goed te ademen leer je om je lichaam ook bewust te ontspannen.

Prenatal pilates / Zwangerschapspilates

Zwangerschapspilates focust op spierversterking en -controle dat de zwangerschap ondersteunt. Het bevordert een gezonde houding en voorbereiding op bevalling.

Ook beschikbaar als private class.

Postnatal pilates

Postnatale pilates voor na een zwangerschap helpt bij herstel na de bevalling, versterkt de core, verbetert de houding en ondersteunt nieuwe moeders.

Ook beschikbaar als private class.

Book private or small group pregnancy classes

Prenatal or postnatal pilates: private classes voor zwangere vrouwen

Naast de vaste small group classes bieden wij ook private classes aan, mochten er te veel klachten aanwezig zijn.

Te boeken via e-mail bij de pilates instructeur Viktoria: 

  Prenatal, postnatal pilates or yoga: small group classes voor zwangere vrouwen

  Proeflessen, strippenkaarten of de abonnementen voor de groepslessen kun je eenvoudig boeken via het boekingssysteem of het rooster.

  Meer over de zwangerschapslessen bij Studio 44

  Zwangerschapsyoga en -pilates

  Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam. Hierdoor kan er behoefte zijn nog beter voor je lichaam te zorgen. Sporten is vaak nog heel goed mogelijk, maar voelt niet meer helemaal prettig. Ook is het zeer de vraag of het verstandig is sommige sporten nog te blijven doen.

  Wij bieden daarom zwangerschapspilates lessen op de apparaten aan. Hele precieze oefeningen, afgestemd op jouw zwangere lichaam (of na zwangerschap herstellende lichaam)  in een klein groepje van maximaal 4 deelnemers. De apparaten zijn echte Pilates apparaten en geven je de mogelijkheid om jouw lichaam in balans te brengen en te houden. Je traint op stabiliteit, coördinatie en kracht. Ook is er aandacht voor de mobiliteit / flexibiliteit, maar dit vergt veel begeleiding omdat het zwangere lichaam zich voorbereidt op de bevalling en banden juist losser worden.

  Het lesrooster

  De tarieven

  1. Regular small group classes

  Reguliere groepslessen voor diverse yoga, barre en pilates lessen.

   

  2. Pilates reformer classes

  Voor de speciale pilates reformer groepslessen.

   

  Studio 44 recensies

  "Een hele fijne sfeervolle plek met bevlogen mensen. Tijd voor sport en gezelligheid. Een fijne combi!"

  Lisette de vries

  "Hele fijne studio voor yoga, pilates en barre workouts. Zoek je in Haarlem naar een studio met pilates reformers dan is dit 'the place to be'!"

  Barbara klooster - kroon

   

  "Fantastische studio met een divers aanbod aan Pilates- en yogalessen! Ik heb meerdere lessen gevolgd op verschillende dagen/tijden en alle instructeurs zijn technisch sterk, oprecht geïnteresseerd in hun studenten, vriendelijk en super gastvrij."

  sally alayarian

   

  E-mail

  info@studio44haarlem.nl

  Telefoonnummer

  (+31) 6 24890174 

  (Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

  Adres Studio 44

  Burgwal 44
  2011 BE Haarlem