Orthomoleculaire therapie & voeding advies

Bij Studio 44 in Haarlem

Orthomoleculaire therapie speelt een cruciale rol in het bevorderen van gezondheid en welzijn door het lichaam te voorzien van optimale hoeveelheden voedingsstoffen. Het ondersteunt het natuurlijke herstelproces, voorkomt ziektes, en verbetert de levenskwaliteit door het corrigeren van voedingstekorten en het herstellen van de chemische balans in het lichaam.

Orthomoleculaire therapie & personal training bij Florian

Als expert in Orthomoleculaire therapie, gepassioneerd door voeding en leefstijl, bied ik cliënten adviezen en strategieën om hun energie en gezondheid te verbeteren. Ik richt me op het aanpakken van voedingsdisbalansen met praktische tips, supplementen, en aanpassingen in leefstijl, naast het geven van lezingen over gezonde eet- en leefpatronen.

Alternatieve therapeut & Orthomoleculair voedingscoach bij Zoëy

Zoëy, een alternatief therapeut en orthomoleculair voedingscoach bij LVNT, biedt behandelingen aan die mogelijk deels vergoed worden door de zorgverzekering. Ze benadrukt het belang van een gezond darmstelsel voor alle leeftijden, focust op voeding, supplementen, en emotionele welzijn, en biedt persoonlijke voedselintolerantietests voor een op maat gemaakte voedingsadvies en optimale spijsvertering.

Intoleranties testen en interne balans

In het hart van Haarlem biedt Studio 44 een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Met een diepgaande kennis op voedingsadvies en orthomoleculaire therapie, bieden we persoonlijke begeleiding om je dieet optimaal af te stemmen op je gezondheidsbehoeften.

Onze specialisten in intolerantie testen helpen bij het identificeren van voedselreacties die je welzijn kunnen beïnvloeden, terwijl onze orthomoleculaire therapie zich richt op het herstellen van de optimale chemische balans in het lichaam via voedingsstoffen.

Studio 44 recensies

"Een hele fijne sfeervolle plek met bevlogen mensen. Tijd voor sport en gezelligheid. Een fijne combi!"

Lisette de vries

"Hele fijne studio voor yoga, pilates en barre workouts. Zoek je in Haarlem naar een studio met pilates reformers dan is dit 'the place to be'!"

Barbara klooster - kroon

 

"Fantastische studio met een divers aanbod aan Pilates- en yogalessen! Ik heb meerdere lessen gevolgd op verschillende dagen/tijden en alle instructeurs zijn technisch sterk, oprecht geïnteresseerd in hun studenten, vriendelijk en super gastvrij."

sally alayarian

 

E-mail

info@studio44haarlem.nl

Telefoonnummer

(+31) 6 24890174 

(Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 – 15:00)

Adres Studio 44

Burgwal 44
2011 BE Haarlem