Studio44 | MIndfulness, 8-weekse. start 27 september 2018.
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
16996
post-template-default,single,single-post,postid-16996,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

MIndfulness, 8-weekse. start 27 september 2018.

MIndfulness, 8-weekse. start 27 september 2018.

8 weekse Mindfulnesstraining

Heb je ook regelmatig last van stress, piekeren, ergernissen, weinig energie, concentratieproblemen of gejaagdheid? Of wil je gewoon meer genieten van je leven?

Door middel van met name aandachtsoefeningen train je je hersenen, waardoor je je rustiger gaat voelen, minder stress zult ervaren, minder pijnklachten zult hebben, positiever wordt en minder last hebt van moeilijke ervaringen.
Uit wetenschappelijk onderzoek is ook gebleken dat je immuunsysteem versterkt en er op hersenniveau fundamentele veranderingen plaatsvinden die verband houden met de net genoemde positieve veranderingen.
Je wordt meer bewust en geniet meer van je leven.

In 8 bijeenkomsten doen we aandachtsoefeningen, maar krijg je ook de benodigde achtergrondkennis mee. Je krijgt een werkboek waarin je die theorie kunt teruglezen en (online) oefeningen die je thuis kunt doen. Voor mensen die weinig oefentijd hebben, worden kortere oefeningen aangeboden.

De trainer is Joukje Vermolen, gecertificeerd Mindfulnesstrainer en psychologe. Ze heeft ruime ervaring met het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, ook vanuit haar eerdere functies als leidinggevende en trainer.
Ze onderscheidt zich door het creëren van een ontspannen, aangename en zorgzame sfeer waar deelnemers graag in terugkomen.
Door haar achtergrond en ervaring ben je in kundige handen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar !

 

Datum: op donderdagavond 27 september 2018 van 20.15 tot 22.15 u. 8 weken, elke donderdag (geen les in de herfstvakantie)

De kosten zijn 295,- euro incl. btw., werkboek en online oefeningen. Als je je met z’n tweeën aanmeldt geldt een korting van 50 euro voor beide deelnemers.

Wil je je inschrijven of nog wat meer informatie… check de website: www.thecarecompany.nu
of mail je vraag naar: J.Vermolen@thecarecompany.nu

Ik hoop je in de training te mogen ontmoeten!