Studio44 | Friday Event Acro Yoga workshop, 25 januari
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
17035
post-template-default,single,single-post,postid-17035,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Friday Event Acro Yoga workshop, 25 januari

Friday Event Acro Yoga workshop, 25 januari

Friday Event Studio 44.

ACRO YOGA HAARLEM – WORKSHOP

Wanneer: vrijdag 25 januari 2019

Tijd: 19:00 – 22:30

Waar: Studio 44, Burgwal 44 Haarlem

Kosten: 37,50 p/p

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/login/996

Inhoud: Workshop Acro Yoga

Samen spelen, balans vinden, communiceren en durven! AcroYoga is spelenderwijs heerlijk met je lichaam werken, van binnen en van buiten, grenzen verkennen en verleggen, verbinden met jezelf en met anderen.
AcroYoga is een combinatie van drie elementen, namelijk: yoga, acrobatiek, en Thaise massage. Er wordt onderscheid gemaakt in Solar en Lunar AcroYoga. Hierbij is de Solar practice een meer actieve vorm, gefocust op partner-acrobatiek. Je komt met een hoge energie uit deze practice, de adrenaline stroomt door je lijf! De Lunar practice is juist een zachtere practice met de focus op ‘therapeutic flying’ en Thaise massage. Hier kom je juist heerlijk ontspannen uit een sessie.
In deze workshop onderga je zowel de Solar als de Lunar kant.
Lennert en Yvonne delen graag hun passie en enthousiasme met jou! Ze vinden het mooi om te zien hoeveel verbinding, plezier en ontwikkeling tijdens AcroYoga ontstaat. Je hebt geen ervaring met AcroYoga en/of partner nodig.