ANIMAL MAGIC

Een workshop waarin ik je meeneem, door middel van visualisatie, naar jouw innerlijke kwaliteiten, gerepresenteerd door jouw krachtdier. De workshop bestaat uit een deel visualisatie en een deel lichaamswerk. Tijdens de visualisatie zal ik jullie met mijn Sjamanendrum begeleiden. Je ontmoet je krachtdier en voelt hoe het is om verbonden te zijn met deze magische wereld.

Je zal ontdekken dat er, los van alle ingedronken overtuigingen, er een plek ik is in jou die helemaal vrij is, schaamteloos en speels. Je maakt weer contact met de zuivere energie, met de bron van jouw werkelijke bestaan. Ook leer je hoe je met de kwaliteiten van de krachtdieren kunt identificeren en hoe de krachtdieren jou bij kunnen bij staan op moeilijke momenten in het dagelijks leven. Dat is magie!

  • Waar: Studio 44, Burgwal 44 Haarlem 
  • Datum: zondag 15 januari 2023
  • Tijd: 15:00 – 16:30 
  • Kosten: 35, –
  • Boek hier

 

Over de docent:

Mijn naam is Zoraida en sinds 2019 werk ik in mijn coach praktijk aan huis in Haarlem.

Door een traumatische jeugd; opgroeien met een moeder met een narcistische persoonlijkheidsstoornis, kindertehuis, pleeggezin en pijnlijke levens- en liefdeslessen, heb ik ervaren hoe moeilijk het leven soms kan zijn. Door deze kwetsingen als kans te gaan zien, ben ik dichter bij mezelf gekomen.

Hoe ik mijzelf leerde helen In 2018 kwam ik in aanraking met Zijns oriëntatie, een combinatie tussen spirituele inzichten, dieptepsychologie en psychotherapie, en ben ik langzaamaan begonnen met het helen van mijn moederwond. Ik leerde hoe ik een innerlijke ouder kon zijn voor mijn kindsdelen, ontwikkelde meer zelfliefde en ontdekte een ongelooflijke innerlijke rijkdom.

Door verbinding te maken met mijn Innerlijk kind heb ik de verbinding met mezelf teruggevonden. Ik kreeg een andere kijk op mezelf en mijn emoties en op de wereld om mij heen.

Mijn hart opende zich en ik werd zachter en liefdevoller naar mezelf en de buitenwereld. Langzaam kreeg ik weer contact met mijn innerlijke wijsheid en kracht waardoor er gezondere relaties zijn ontstaan.

Zijnsoriëntatie heeft mij geholpen om mij dichter bij mijzelf en mijn missie te brengen. “Mensen begeleiden op hun pad naar wie zij werkelijk zijn!”  Inmiddels mag ik mijzelf, na 4 jaar studie, Zijnsgeoriënteerd Coach noemen en heb ik in mijn praktijk en online al vele mensen mogen zien groeien, opbloeien en volledig zichzelf mogen zien worden en Zijn. Dat gun ik jou ook!