Studio44 | 30 juni & 1 juli – 2 Daagse Shoden Reiki 1 cursus.
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
16939
post-template-default,single,single-post,postid-16939,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

30 juni & 1 juli – 2 Daagse Shoden Reiki 1 cursus.

30 juni & 1 juli – 2 Daagse Shoden Reiki 1 cursus.

30 Juni & 1 Juli – 2 Daagse Shoden Reiki I cursus

10.00 – 17.30 uur
250 Euro
Leraar Frans Stiene
http://eu.ihreiki.com/courses/detail/haarlem_shoden_reiki_i_30june-1july

Shoden is een Japans woord dat ‘eerste leringen’ betekent.
Het is het eerste niveau van de leringen van de traditionele Japanse tak van Reiki, Usui Reiki Ryoho genaamd. Energie is een woord dat heel weinig mensen in al zijn complexiteiten kunnen uitleggen. Je zou een boek erover kunnen lezen of erover verteld worden, maar het is de daadwerkelijke ervaring zelf die het je leert. Daarom wordt een complete behandeling gegeven en ontvangen door elke deelnemende student en worden er veel hands-on oefeningen gedaan in groepsverband tijdens Shoden. Deze praktische ervaring leidt tot een innerlijk inzicht van energie.

Een groot deel van de cursus wordt besteed aan het werken vanuit dit gezichtspunt; zo leer je om intuïtief te werken en die instinctieve balans in je dagelijks leven aan te wenden. De methodes die gebruikt worden om dit te leren zijn zowel gebaseerd op de empirische kennis die je opdoet gedurende de cursus, alsmede op je persoonlijke begrip van technische vaardigheid.

Traditionele Japanse Reiki meditatietechnieken worden onderwezen en geoefend.Onze Shoden Niveau I Reiki cursus biedt je het volgende:

*Meditatietechnieken om je energie te versterken en te zuiveren

*Een beter begrip van de werking van energy in je leven

*Een spirituele connectie tot het leven, die je helpt je gelukkiger en gezonder te voelen

*Het vermogen jezelf en anderen te helen door middel van handposities

*Vier inwijdingen/initiaties/reiju

Optionele training na de cursus: Een drie weken durende online follow-up Reiki training kan worden voltooid op de Ki Campus.

Love