Face Rejuvenation

Men zegt vaak dat Cleopatra honing en melk gebruikte voor haar huid. Logisch, want melk is exfolierend en honing verzachtend. Wat Cleopatra ook wist, (ik denk dat ze naast haar beauty, heel erg veel brains had) is dat het belangrijk is om de gezichtsspieren te trainen. Als er iets is wat werkt op de lange termijn en op een natuurlijke manier dan is dat het Face Rejuvenation!

Wat is Face Rejuvenation?

FaceYoga gaat uit van het principe dat je gezicht ook beweging nodig heeft, evenals je lijf. In Face Rejuvenation werken we met 52 spieren in je gezicht en in je hals. Het werkt net zoals naar de sportschool gaan, alleen nu doe je dit met je gezicht. Je handen zijn je gewichten.

Het mooie is dat het een cumulatief effect heeft; je bouwt namelijk aan je spieren. We werken met het hele lichaam, omdat alles met elkaar samenwerkt. Op het moment dat je schouders meer ontspannen zijn, zal hoogstwaarschijnlijk je voorhoofd ontspannen. Aanspannen en ontspannen, maar ook accupressuur waardoor je de emoties die je in je gezicht hebt verstopt, langzaam en rustig kan gaan loslaten.

Hier een korte uitleg over Face Rejuvenation: https://youtu.be/9RhSq_W_qnU

Wat: In deze workshop leer je een complete serie om thuis te oefenen. Kijk voor meer info dit filmpje: https://youtu.be/vaU8FFfIWlg
Door:  Zehra Handan Aydin
Rejuvenation Coach   www.zehrahandan.com
https://www.zehrahandan.com/face-yoga
Over Handan
Zoals zoveel vrouwen zag ik mijn schoonheid als een natuurlijk gegeven, ik zei ook steeds dat het niet echt belangrijk was. Innerlijk vond ik belangrijker. Totdat ik in de spiegel keek en zag dat ik was veranderd. Opeens vielen me allerlei dingen op. Ik kwam erachter dat media, tijdschriften en onze sociale conditionering mij ook hadden bereikt. Alleen ik had het nooit echt door gehad.
Ik wilde dat gevoel terug dat ik weer controle had over mijn uiterlijk, maar vooral dat als ik in de spiegel keek, ik mezelf leuk vond. Zo vond ik FaceYoga. In oktober 2016 ben ik begonnen met elke dag mijn gezicht te trainen en na een aantal weken zag ik de verandering.
Ik heb mijn opleiding tot FaceYoga teacher gedaan en geef vanaf maart 2017 les in FaceYoga. Ik doe dit in workshops, via Skype, maar coach ook mensen persoonlijk.
Naast dit ben ik love and relationship coach, interim manager en ‘gewoon’ yogadocent.

 
Wanneer: vrijdag 24 januari 2020
Tijd: van 19:30 – 21:30 
Waar: Studio44 
Adres: Burgwal 44, Haarlem 
Kosten: 39,95