Studio44 | 3-delige Zwangerschapscursus. start 4 november 2018.
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
17002
post-template-default,single,single-post,postid-17002,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

3-delige Zwangerschapscursus. start 4 november 2018.

3-delige Zwangerschapscursus. start 4 november 2018.

3-delige cursus: Zwangerschap, Bevalling en Postnatale fase

page1image16496

Een cursus met oefeningen en informatie voor een duurzame zwangerschap en herstel. 4 november: Zwangerschap, 11 november: Bevalling, 25 november: Postnatale fase.

De cursus is een combinatie van Yoga, Mindfulness, westerse geneeskunde en Ayurveda. Per onderdeel doen we oefeningen, wordt er informatie gedeeld en richten we ons op rust & herstel.
De cursus is een zinvolle aanvulling op een ‘reguliere’ zwangerschapscursus, omdat het zich niet alleen richt op de bevalling, maar op alle fases richting het moederschap. Vanuit verschillende invalshoeken wordt er informatie gedeeld en handvatten gegeven. Deelnemers vinden de cursus een hele waardevolle toevoeging en raden iedereen aan om deze ook te volgen.

Thema’s die aan bod komen

Voeding, adem, houding, invloed van emoties, beweging & oefeningen, de omgeving, (voorbereid) bevallen, elementen die het herstel versnellen en versterken, borstvoeding, Postnatale bekkenbodemoefeningen en algemene Yoga tips voor moeders.
De oefeningen doen we zo, zodat je per fase leert wat wel en niet goed is voor je lijf. Zo kun je gemakkelijk meedoen in een reguliere Yogales en kan je ook thuis de oefeningen doen.

Daarnaast krijg je een boekje mee met alle tips & tricks per fase. Deze bespreken we tijdens de cursus.
Ieder dagdeel sluiten we af met oefeningen die het herstel bevorderen. Specifiek gericht op rust tijdens de zwangerschap, en op herstel na de bevalling.

Cursusdagen en kosten

De cursusdagen zijn zondagmiddag 4, 11 en 25 november van 14-17 uur in de prachtige Studio44 in Haarlem. Verschillende soorten thee en heerlijke snacks zijn aanwezig.
Kosten voor deelname zijn 89,- euro p.p. Als je met z’n tweeën komt is het 80,- euro p.p.
Je kunt op ieder moment van je zwangerschap met de cursus starten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carlijn: 0619166957 We hopen je te zien in Studio44!

page1image16664