VIKTORIA CICHOĊƒSKA – PILATES EN EQUIPMENT

Hallo! Mijn naam is Viktoria en ik ben vlak na het vallen van de muur in het toenmalige Westen van Berlijn geboren. Het is ook in Berlijn waar mijn liefde voor pilates begon en waar ik voor het eerst kennismaakte met deze fijne bewegingsvorm. Momenteel ben ik woonachtig in Haarlem waar ik ben neergestreken samen met mijn man, onze zoon, en kleine hond en waar wij met veel plezier van de stad en de nabijgelegen natuur genieten.

Pilates staat voor mij gelijk aan rust, vrijheid, en het uitdagen en verbeteren van mijn fysieke gesteldheid. Ik haal veel energie uit Pilates en het zorgt voor de perfecte balans in mijn leven. Ik ben BASI pilates opgeleid als Mat en Equipement docent en momenteel in de afrondende fase van mijn certificering. Naast mijn werk als HR professional waar ik dagelijks met het ontwikkelen van mensen bezig ben geef ik ook zeer graag Pilates les op de reformer, chair, en mat.

Mijn doel als Pilates docent is om op een veilige en gezonde manier met Pilates en de voordelen van beweging voor onze fysieke en mentale gezondheid kennis te laten maken.