Studio44 | Pep&Punch!
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
16566
page-template-default,page,page-id-16566,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Pep&Punch!

Het actief ontladen en opladen van je binnenwereld. In contact met je buitenwereld. Het mindful kickboksen is een unieke training waarmee je met behulp van het kickboksen als middel werkt aan weerbaarheid en zelfvertrouwen.

 

Diverse thema’s komen aan bod zoals:
– leren nee zeggen, – leren begrenzen, – energie reguleren met geven en ontvangen, – voor jezelf opkomen, – balans vinden in lichaam en geest, – emoties voelen en bewust loslaten, – positieve affirmaties het universum in boksen.

 

De lessen zijn positief, bewust, energiek, ontladend & opladend, vooral gericht op in je kracht staan en in verbinding met je gevoel. Zelf geef ik de lessen in de vorm van thema’s waarbij ik werk met een opgebouwde cyclus.

 

Meld je nu aan voor deze vernieuwde coachende kickboks work-out en ervaar zelf hoe lekker jij je energie weer in eigen hand hebt!

 

Deze lessen worden bij Studio 44 aangeboden in een 4 weekse cursus. Bekijk het overzicht “workshops en cursussen” voor de eerstvolgende datum voor de 4- weekse cursus.

 

Love & Health

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren