Flow Energie 
Orthomoleculair Advies

 

Florian is orthomoleculair therapeut volgens de KPNI. Ortho is grieks voor goed en moleculair staat voor op molecuulniveau. Oftewel het optimaal (ortho) functioneren van de cellen (moleculen) in je lichaam met alle voordelen van dien!

Voeding speelt een belangrijke rol in onze gezondheid en welzijn. Wanneer er een tekort of disbalans is aan voedingsstoffen/vitaminen/mineralen werkt het lichaam niet optimaal en is deze uit evenwicht. Zo kunnen er diverse klachten ontstaan zoals chronische vermoeidheid, hormonale klachten, slapeloosheid, depressie/brainfog, burn-out, migraine, spierafbraak, spijsverteringsklachten, spierkrampen, over/ondergewicht, reuma/gewrichtspijn, traag wondherstel, laag libido en nog een hele hoop meer.

Samen gaat Florian met u op zoek naar een voedingspatroon op maat (vaak tijdelijk aangevuld met suppletie). Dit doet hij aan de hand van een uitgebreide anamnese, testen en labonderzoeken (bloed/ontlasting). Vaak zijn kleine aanpassingen in ons dagelijkse voedingspatroon de sleutel tot meer energie en daardoor meer levensvreugde.

Naast voeding spelen de psyche en beweging een belangrijke rol. Florian werkt daarom graag samen met de andere therapeuten aanwezig bij studio44.