Wat mooi dat je zwanger bent!
Een bijzondere en ook spannende tijd is aangebroken, of het nu je eerste kindje is, of je derde, elke zwangerschap is anders. We vinden het daarom heel bijzonder dat we je mogen begeleiden in deze bijzondere periode. Op 13 en 20 november 2022 geven wij weer 2 prachtige workshops over hoe je goed voor jezelf zorgt tijdens je zwangerschap en hoe je in vertrouwen kunt bevallen. Ons doel is jouw te laten een ervaring mee te geven waar je met plezier op kunt terugkijken, en je in contact te brengen met andere zwangere vrouwen.
13 november: Je zwangerschap (Jitske) 14:00 – 17:00 Studio 44 Haarlem – ticket hier
20 november: Je bevalling (Rachel) 14:00 – 17:00 Studio 44 Haarlem – ticket hier
Wil  je in balans blijven tijdens je zwangerschap en in vertrouwen naar je bevalling toeleven? Wil je niet elke week naar een yogales of een pufcursus om welke reden dan ook? Dan kun je deze fijne, compacte zwangerschaps- en bevallingsworkshops volgen. We delen onze kennis en ervaringen in een mooie lichte ruimte, waar we een veilige sfeer creëren. Wil je je partner meenemen of iemand anders, neem dan contact met ons op: jitske@awomansjourney.nl
Studio 44 Haarlem, Zwangerschapscoach Rachel Morrien en Birthlight yoga docente Jitske van Free Spirit Mama hebben een zwangerschaps- en bevallingstraining ontwikkeld van 2 modules die elk 2,5 a 3 uur duren. Je kunt de modules los volgen en als compleet pakket, wat natuurlijk het allermooiste is.
De eerste module bestaat uit een uitgebreide yoga/pilates training met oefeningen en ademhalingstechnieken voor tijdens je zwangerschap.
De tweede module gaat over je bevalling met de hypnobirthing methode. Zo ben je fit en voorbereid je jezelf in vertrouwen voor op je bevalling.
Prijzen
De modules zijn als pakket (ideaal) of los aan te schaffen.
  • Pakketprijs = €100,-(inclusief BTW) koop hier het complete pakket 
  • Losse Birthlight zwangerschapsmodule = €60,-  (inclusief BTW).
  • Losse Hypnobirthing module (bevallen) = €60,- (inclusief BTW)
Aanmelden doe je via Eversports van Studio 44 
Je kan in de shop het gehele pakket aanschaffen en daarna inschrijven of je betaald  per module los. De directe linkjes staan ook hieronder achter bij de prijzen.
Let op met het gehele pakket heb je een korting van maar liefst 26,- euro.

 

Data van eerste serie: 

  1. “De zwangerschap”,  zondag 13 november 2022 van 14:00 – 17:00 inschrijven 
  2. “De bevalling”, zondag 20 november 2022 van 14:00 – 17:00 inschrijven

 

Locatie: 

Studio 44, Burgwal 44 Haarlem