Lieve, mooie zwangere dames,

 

Pre – en postnatal Pilates mat lessen worden gegeven elke vrijdag van 1700 – 18:00, in onze mooie grote zaal van Studio 44 aan de Burgwal 44 in Haarlem.

In deze les doe je de bekende Pilates oefeningen, maar dan exact afgestemd op jouw zwangere buik en conditie. Viktoria weet als geen ander wat je wel mag doen en wat beter even niet kan doen als je zwanger bent. Bekkenproblemen kan je voor zijn door je lichaam subtiel te blijven trainen en uit te dagen. Behoud een goede balans in jouw lichaam tijdens deze mooie en ook turbulente fase van je leven.

Ook na je bevalling is het fijn niet meteen deel te hoeven nemen aan de reguliere lessen. Laat je lichaam, onder strikte begeleiding, weer langzaam wennen aan belasten en sporten. Marja helpt je met de ultieme opbouw om terug te keren naar een gezond en mooi lichaam.

In dit uur train je veilig en kundig alle houdingsspieren in jouw lichaam. Dit helpt je jouw groeiende buik te ondersteunen en leert je hoe je je lichaam kan ontlasten mochten er toch klachten zijn. Ook leer je je diepe bekkenbodemspieren gebruiken, hoe ze aan kan spannen en ook  hoe je ze kan ontspannen. Door hier vroeg in je zwagerschap al kennis mee te maken kan je eventuele klachten na je zwagerschap voorkomen.

 

Naast deze vaste mat lessen op vrijdag middag bieden wij ook prenatal Reformer Pilates op zondag, Prenatal yoga op vrijdag om 12:00 en privé lessen (mochten er klachten aanwezig zijn).

Ook is het mogelijk deel te nemen aan de zwagerschaps modules. In deze 2 losse modules (“de Zwangerschap” en “de Bevalling”) leer je meer over deze onderwerpen en is er veel ruimte voor vragen. Laat het ons weten indien je interesse hierin hebt.

 

De Zwangerschaps Pilates lessen zijn toegankelijk met de Reguliere rittenkaart te kopen in de “shop” van Eversports

 

Zwangerschaps-Pilates: Ondersteun je veranderende lichaam en blijf fit en vitaal.