Lieve, mooie zwangere dames,

 

Viktoria, onze Zwangerschaps Pilates docent, komt in juli weer terug van haar verlof en vanaf september 2023 starten de pre- en postnatale Pilates lessen weer.

De les wordt gegeven elke maandag van 18:00 – 19:00, in onze mooie grote zaal van Studio 44 aan de Burgwal 44 in Haarlem.

In deze les doe je de bekende Pilates oefeningen, maar dan exact afgestemd op jouw zwangere buik en conditie. Viktoria weet als geen ander wat je wel mag doen en wat beter even niet kan doen als je zwanger bent. Bekkenproblemen kan je voor zijn door je lichaam subtiel te blijven trainen en uit te dagen. Behoud een goede balans in jouw lichaam tijdens deze mooie en ook turbulente fase van je leven.

Ook na je bevalling is het fijn niet meteen deel te hoeven nemen aan de reguliere lessen. Laat je lichaam, onder strikte begeleiding, weer lanzaam wennen aan belasten en sporten. Viktoria helpt je met de ultieme opbouw om terug te keren naar een gezond en mooi lichaam. 

In dit uur train je veilig en kundig alle houdingsspieren in jouw lichaam. Dit helpt je jouw groeiende buik te ondersteunen en leert je hoe je je lichaam kan ontlasten mochten er toch klachten zijn. Ook leer je je diepe bekkenbodemspieren gebruiken, hoe ze aan kan spannen en ook  hoe je ze kan ontspannen. Door hier vroeg in je zwagerschap al kennis mee te maken kan je eventuele klachten na je zwagerschap voorkomen.

 

Naast deze vaste mat lessen op maandag avond bieden wij ook prive lessen aan mochten er te veel klachten aanwezig zijn.

Ook is het moeglijk deel te nemen aan de zwagerschaps modules. In deze 2 losse modules (“de Zwangerschap” en “de Bevalling”) leer je meer over deze verschillenede onderwerpen en is er veel ruimte voor vragen. Laat het ons weten indien je interesse hierin hebt. 

     

    De Zwangerschaps Pilates lessen zijn toegankelijk met de Reguliere rittenkaart (yellow classes) te kopen in de “shop” van Eversports

    Zwagerschaps Pilates: Ondersteun je veranderende lichaam en blijf fit en vitaal.