Studio44 tijdelijk gesloten t/m 5 april 

Lieve Leden,

Gisteren waren we nog hoopvol nu kunnen we er niet meer omheen, we moeten dicht.
Het voelde ook al niet goed om tegen alle adviezen in toch te blijven draaien, maar nu kunnen we dan echt de knoop doorhakken. We sluiten de deuren tot in ieder geval 5 april. Hoe het daarna gaat horen we later.

In eerder bericht heb ik jullie verteld dat de abonnementen doorlopen en kaarten niet verlengt kunnen worden door deze overmacht situatie, maar ook dat voelt heel naar.
Daarom heb ik net alle abonnementen gepauzeerd t/m 5 april (waarbij helaas gezegd moet worden dat reeds betaalde abonnementen van maart niet terugbetaald kunnen worden). Ook kunnen de Rittenkaarten drie weken langer geldig zijn, dit geldt zowel voor de gele, de groene als de rode lessen.

De Rittenkaarten moet ik individueel aanpassen en ik heb daarom jullie hulp nodig als we weer open zijn. Zodat we weer open zijn kan je mij mailen indien je kaart verlopen is en je geen lessen kan boeken. Ook als je later je lessen niet opkrijgt in de overgebleven tijd mag je mailen en dan help ik je.

Wij zijn intussen aan het uitzoeken of we lessen kunnen streamen. Maar dit moeten we technisch nog uitwerken en we moeten ook nog bezien of de docenten zelf hierbij niet te veel risico lopen.
Indien dit een optie is laten we dit uiteraard zo snel mogelijk weten.

Lieve mensen,
We zullen jullie missen en ik wordt er serieus emotioneel van jullie zo lang niet te zien en te mogen helpen…
We houden wel contact. Let op de mail en anders via de website en fb.

Heel veel liefs voor jullie, voor jullie gezin en sterkte gewenst
Miriam
en het team van studio44

Studio44