Studio44 | Pep&Punch in Studio 44
In deze splinternieuwe Studio 44 heerst een aangename huiselijke sfeer. Geen sportschool, geen massa maar individuele aandacht. De groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen, man/vrouw, jong/oud met/zonder blessure. Burgwal 44 Haarlem
Studio 44, sportschool, individuele aandacht, groepslessen, Burgwal 44 Haarlem
16469
post-template-default,single,single-post,postid-16469,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Pep&Punch in Studio 44

Pep&Punch in Studio 44

Nicole Anthonissen

Nicole is op haar 18e gaan kickboksen.
De laatste jaren heeft ze Muay Thai getraind en heeft ook een wedstrijd in Thailand gevochten.

De vechtsport heeft Nicole enorm veel focus, wilskracht en doorzettingsvermogen gegeven.
Deze toch wel harde manier van trainen en streng zijn voor jezelf heeft Nicole weten te balanceren met liefdevol voor jezelf zijn!
Vrij zijn in lichaam en geest is volgens Nicole haalbaar door bewust je emoties te voelen, ontladen en hiermee je ziel te raken.

Haar achtergrond als maatschappelijk werker, lifestyle coach, energetisch werker en Pranic Healer zorgt wel voor een dosis innerlijke rust en beheersing. De combinatie van deze 2 werelden brengt ze graag terug in haar programma Pep&Punch!

Jezelf ontdoen van emoties waar je systeem vol van zit en hierdoor lekker opladen om weer focus te hebben op je eigen kracht.

Zelfverzekerd zijn is Nicole ook niet altijd geweest en blijft een dagelijkse herhaling om jezelf te gunnen.
Met de juiste oefeningen kan Nicole je meenemen in deze waardevolle training.

Verder houdt Nicole van dansen, surfen, reizen, genieten en vooral dit delen met anderen!

Positief in het leven staan, genieten van wat je hebt en blij zijn met wie je bent, dat is de boodschap die Nicole je wilt laten voelen!

 

Pep&Punch!

Het actief ontladen en opladen van je binnenwereld. In contact met je buitenwereld.

Het mindful kickboksen is een unieke training waarmee je met behulp kickboksen als middel werkt aan weerbaarheid en zelfvertrouwen.

van het

Diverse thema’s komen aan bod zoals:
– leren nee zeggen, – leren begrenzen, – energie reguleren met geven en ontvangen, – voor jezelf opkomen,
– balans vinden in lichaam en geest, – emoties voelen en bewust loslaten, – positieve affirmaties het universum in boksen.

De lessen zijn positief, bewust, energiek, ontladend & opladend, vooral gericht op in je kracht staan en in verbinding met je gevoel.

Zelf geef ik de lessen in de vorm van thema’s waarbij ik werk met een opgebouwde cyclus: 4, 8 of 10 weeks.Meld je nu aan voor deze vernieuwde coachende kickboks work-out en ervaar zelf hoe lekker jij je energie weer in eigen hand hebt!

Love & Health

Bewaren

Bewaren