Nieuwsbrief maart 2020

Betreft:
Informatie Corona
Nieuwe lessen
Aankondiging Events

Lieve Leden van Studio44, 

Nederland en de rest van de wereld, is in de ban van het Virus. En dat is niet zo gek want het raakt ons allemaal. Ook onze Studio. Vrijdag werd er in een persconferentie onder andere besloten dat sportclubs (met meer dan 100 bezoekers) moeten sluiten. Wij zijn klein en behoren wij niet tot deze groep en mogen wij dus (vooralsnog) OPEN blijven. Ik heb iedereen hierover direct geïnformeerd middels Fitmanager.

Nu wordt er opgeroepen om sociaal contact zoveel mogelijk te mijden en worden de regels langzaam aangescherpt. Dit is een lastig besluit waarbij persoonlijke afwegingen gelden.
Wij als Pilates/Yoga centrum volgen de instructies nauwlettend en mogen nog steeds open blijven. We zien wel dat het aantal inschrijvingen voor de lessen drastisch keldert.

Ik stel het volgende voor:
Voor nu blijven we nog open met de volgende richtlijnen. 

Richtlijnen studio44

  • Indien je verkoudheidsverschijnselen, hoestklachten, koorts hebt, dan verzoeken wij je de studio NIET te bezoeken. Onze docenten hebben toestemming om mensen die hoesten of andere symptomen hebben te verzoeken de studio te verlaten. Als je klachtenvrij bent, dan ben je uiteraard weer van harte welkom. 
  • Ook onze docenten zullen thuisblijven indien zij bovengenoemde verschijnselen hebben. Wij zullen dan kijken of we vervanging kunnen vinden en indien dit niet gevonden wordt dan zijn wij genoodzaakt de les te annuleren.
  • Als je in contact bent geweest met een persoon met het corona virus, verzoeken wij je ook om NIET naar de studio te komen.
  • Onze docenten zullen momenteel geen handen geven en zullen zich met correcties zoveel mogelijk beperken tot verbale instructies. Ook de heerlijke massage na de les zal tijdelijk van het menu verdwijnen.
  • Indien je zelf een yoga mat hebt, dan kan je die meenemen. En indien niet, neem dan een grote handdoek mee waarop je kan liggen.
  • De mat mag je na de les nog steeds schoonmaken en dit zullen we doen met papieren hand-doekjes. 
  • Bij de keuken, kleedkamer en de wc’s staat handzeep. Dit kan voor de les en na de les worden gebruikt. Ook hier zijn de handdoeken vervangen door papieren doekjes. 
  • De studio wordt dagelijks schoongemaakt en er wordt extra aandacht besteed aan klinken, deurgrepen etc.

Dit is wel een besluit wat we per dag aanzien en mocht het nodig zijn om dit besluit te herzien dan informeren wij jullie daarover. Via deze mail en via fitmanager.

De abonnementen, rittenkaarten en losse lessen kunnen helaas niet door ons worden terugbetaald ook kan ik de geldigheidsduur van de kaarten niet aanpassen. Dit valt onder “overmacht”. Wij hopen dat hiervoor begrip zal zijn.

Laten we naast deze maatregelen ook vooral gezond blijven leven; neem wat extra vitamine C, eet lekker veel groente en blijf vooral ook bewegen. Bewegen zorgt voor een goede circulatie in het lichaam en het helpt om spanning en stress te verminderen waardoor je je weerstand verhoogd. 
Wij hopen dat rust snel wederkeert en dat we jullie weer zonder ingewikkelde maatregelen mogen ontvangen. 

Heb je nog vragen naar aanleiding van onze richtlijnen? Neem gerust contact met ons op info@studio44haarlem.nl

Nieuwe Lessen

Gelukkig hebben we ook hele leuke mededelingen. Yes, Yes, Yes, meer mooie lessen op het rooster. Misschien iets om al op te verheugen indien je weer besluit naar de studio te komen.

Aankomende Events: 


Cursus “Slaap lekker” door Ellie de Jong 
Vanaf donderdag 7 mei t/m donderdag 11juni, 5 donderdagen van 20:15 – 22:15.
Leer weer lekker te slapen en voel je fit en energiek.  

Meer informatie https://www.studio44haarlem.nl/workshops/cursus-slaap-lekker-start-07-05-2020/


Workshop “Myofascial Release of our common “problem” areas” Door Nina Watson. 
Zaterdag 16 mei van 15:30 – 17:30.
Een fantastische workshop voor ons hele systeem. Langdurig vastgehouden spanning kan vrijkomen en het bindweefsel wordt gehydrateerd.
Meer informatie https://www.studio44haarlem.nl/workshops/16-05-20-workshop-myofascial-release/

Voor nu een korte brief (ook wel eens lekker na al die lange epistels die ik jullie normaal stuur haha). Wij houden de adviezen in de gaten en houden jullie op de hoogte. 

Heel veel liefs, 

Miriam Kuiper
en het team Studio44 


Gelukkig kunnen we nog steeds van de natuur genieten!