Heb al eens een Barre les gevolgd ? Dan kan je waarschijnlijk net als ik, niet meer zonder.

Barre is de workout die de klassieke ballettechniek gebruikt voor het creëren van de perfecte houding en mooie lange strakke spieren, net als een danser.

Elke Barre les is anders doordat de verschillende docenten een andere achtergrond hebben en doordat zij hun eigen manier hebben van lesgeven. Ervaar de verschillen en kies jouw favoriete docent. Of combineer juist de verschillende lessen.

Bij ons heeft elke docent een dansachtergrond en dit merk je aan de techniek en creativiteit. Karen geeft op maandag avond les en haar les is vol power en creativiteit. Zij is klassiek danseres en combineert de klassieke bewegingen ook met fitness elementen. Hierdoor ben je niet alleen je spieren aan het versterken, maar ook je conditie aan het verbeteren. Olga Isabelle geeft de les op donderdag en zaterdag middag. Haar les kenmerkt zich door de echte perfectie van het klassieke ballet. Lange lijnen, mooie houding en ultieme sculpting van het lichaam. Amber geeft les op woensdag ochtend en zaterdag ochtend en zij is de oprichtster van Barre-concept in Nederland, dus dé Barre- teacher van ons land. Zij geeft les volgens het Barre concept frame en haar enorme ervaring zorgt voor veel variatie en deskundigheid.

De volgende lessen Barre staan op ons rooster:

  • Maandag 19:00 – 20:00, door Karen
  • Woensdag 9:00 – 10:00, door Amber
  • Donderdag 19:00 – 20:00, door Olga Isabelle
  • Zaterdag 9:00 – 10:00, door Amber
  • Zaterdag 12:00 – 13:00, door Olga Isabelle

 

Nog nooit Barre gedaan of nog nooit gedanst, geen probleem, alle niveaus zijn welkom.

Kom je ook Barre-ren ?