Nu ook fysiotherapie bij Studio 44, door Wouter Stijger.

Bij Whole Fit Fysiotherapie gaan we samen opzoek naar de oorzaak van je klachten. Door een brede holistische blik kijken we niet alleen naar waar de klacht zit maar gaan we samen op zoek naar waar de klacht door ontstaat. Hierna maken we een persoonlijk plan met verschillende behandeltechnieken en oefeningen om met je klachten aan de slag te gaan. Door dit op wekelijkse basis te doen en de oefening op het gewenste tempo uit te breiden vergroot je de mogelijkheden om pijn vrij te bewegen. Wil jij samen met mij aan de slag om te onderzoeken waar je klacht vandaan komt en hoe jij die kan verhelpen? Maak dan snel een afspraak voor een gesprek.

Als beweegfanaat weet ik als geen ander hoe fijn het is om blessurevrij en pijnvrij te kunnen bewegen. In het verleden heb ik zelf meerdere blessures gehad inclusief 2 knie en 2 enkel operaties. Hierdoor weet ik wat het is om te moeten revalideren maar ook hoe ik nu preventief voorkom om nieuwe blessures te ontwikkelen.

Samen met Studio 44 vormen we een onderscheidend team om mensen zowel blessure vrij te krijgen als te houden en zich verder te ontwikkelen. Door een professionele aanpak van de fysiotherapeut en de korte lijn met de gecertificeerde trainers begeleiden we de mensen met een persoonlijke aanpak.

Door de cursussen ( Physis 6 domeinen “ademhaling, voeding, immuunsysteem, stress, bewegen slaap”, Buik en orgaanfascie technieken, dryneedling, kinesiotaping, bindweefselmassage, neurokinetictest en coaching) die ik gevold heb ben ik los gaan werken van de zorgverzekeraars. Dit omdat het totale plaatje niet wordt bekeken vanuit de blik van de zorgverzekeraar.

Dit houdt in de het nog steeds deels is te vergoeden op fysiotherapie maar dan wel onder het kopje niet gecontracteerde fysiotherapie.

 

!! Gratis pijn-check 15 min !!

  • Maak een afspraak met Wouter: wholefitfysiotherapie@gmail.com
  • Intake onderzoek & behandeling 60 min.: 90,- euro
  • Behandeling 30 min.: 45,- euro
  • Gratis Pijn-check 15 min

 

Reviews:

Na 14 jaar schouderklachten kreeg ik een schouder prothese. In de 4de maand na de operatie kwam ik bij Wouter terecht. Ik werd erg enthousiast over zijn aanpak. Ik leerde van hem hoe mijn schouder werkte en nog meer hoe deze in verbinding staat met andere delen van mijn lichaam. Ik leerde deze delen anders te trainen en te gebruiken. Wouter heeft erg veel geduld en begrip terwijl hij tevens blijft stimuleren je doelen te halen. Ik heb Wouter ervaren als een zeer gepassioneerde fysiotherapeut. Hij zoekt echt verder hoe hij je kan helpen en iets kan uitleggen en daarbij maakt hij gebruik van een brede visie. Ik gun iedereen zo’n fysio.

 – H. Wanders

 

Ik liep al een tijdje met nek-, schouder- en rugklachten voordat ik besloot om naar mijn eigen fysio te gaan. Na een korte intake werd er gestart met de behandeling. Klachten namen niet af ondanks het feit dat ik soms 2 keer per week behandeld werd. Na 2 maanden wekelijks behandeld te zijn besloot ik bij Wouter Stijger, fysiotherapeut bij mijn sportschool Whole-Fit, een afspraak te maken. Hij nam ruim de tijd voor de intake door voornamelijk te kijken naar mijn hele lichaam, stand van mijn heupen, benen. Wouter gaf duidelijk aan wat er aan de hand was en wat zijn behandelplan zou zijn. Vervolgens heeft Wouter mij tijdens de eerste behandeling op wel 6 verschillende plaatsen behandeld met als gevolg dat ik na 2 sessies een dusdanige verbetering voelde dat ik met een aantal oefeningen thuis en op de sportschool verder kon. Oefeningen werden filmpjes duidelijk toegelicht. Bijzonder om te merken dat er, naar veel meer factoren werd gekeken die eerder onbehandeld bleven. Durf te veranderen en ga voor een second opinion om zo tot andere inzichten te komen.

 – J. de Cock

 

Wouter geeft mij het vertrouwen weer terug om verder te kunnen trainen en werken aan mijn doelen bij Whole-Fit. Na een vervelende blessure aan bekken en elleboog kon ik bij hem terecht voor gerichte behandeling en oefeningen. Zijn bekwaamheid in verschillende behandeltechnieken, deskundige en rustige uitleg en uitgebreide kennis over de werking van de complexe motoriek van het menselijk lichaam, maakt dat ik veel vertrouwen heb in zijn werkwijze!

 – E. Donders

 

Ik ben in februari voor de zoveelste keer geopereerd aan mijn knie. Door corona lag toen alles stil, waardoor ik dus geen fysiotherapie kon krijgen. Hierdoor liep ik achter met de revalidatie. Totdat ik bij Wouter en Joyce terecht kwam in juni ’20. Wouter heeft mij 1x behandeld en ik kon vrijwel meteen lopen. Wel was ik nog erg onzeker. Wouter en Joyce hebben mij er doorheen gesleept om positief te blijven. Ik raad Wouter aan, omdat die een positief effect heeft op zijn cliënten. Samen met Joyce hebben ze een mooi trainingsschema gemaakt die perfect op mij is afgestemd. Ik ben echt onwijs blij met wouter dat ik al zo ver ben gekomen, want niemand is dat in al die jaren gelukt. Ik kan nu dingen die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Nogmaals Wouter en Joyce bedankt en we gaan lekker door, het bevalt me uitstekend!

 – C. van Duijn

 

Wouter heeft mij zeer goed geholpen. Geen lang intake gespek. Na behandeling, kreeg ik oefeningen mee. Deze oefeningen werden ook met trainers gedeeld, zodat ik deze in mijn trainingschema mee kon nemen. Oefeningen hebben zeker geholpen; pluim voor wouter. Als ik weer een blessure heb, ga ik zeker weer naar Wouter.

– Patricia faber

 

Wouter heeft me goed geholpen bij mijn blessure. Hij kijkt met aandacht en deskundigheid naar je blessure en helpt naast de behandeling met tips om het te verminderen.

– Debbie bakkenhoven

 

Fysiotherapeut Wouter krijgt van mij 5 sterren.
Naast dat ik van mijn blessure en pijn af ben heeft hij me veel meer extra waarde meegegeven m.b.t. o.a. algemene gezondheid, voeding en balanstrainingen. Een echt complete ‘whole’ ervaring dus. Aanrader voor iedereen

– Aernout leezenberg

 

Wouter had voor mij een frisse en vooral heldere benadering van de blessure die hij heeft behandeld. Het gaf mij extra vertrouwen omdat de door hem voorspelde resultaten allemaal uitkwamen. Bij een (onverhoopte) volgende blessure zou ik hem graag weer opzoeken.

– Gillis kok